U SUKOŠANU OTVORENE PLODINE

U Sukošanu otvoren 93. supermarket Plodina u Hrvatskoj

13.08.2020 u 15:45

Bionic
Reading

Plodine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca, nastavljaju sa širenjem svoje maloprodajne mreže u Hrvatskoj

Danas je u Sukošanu, na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 7, otvoren novi supermarket Plodina. Ovo je 93. supermarket u Hrvatskoj, čime Plodine učvršćuju svoju lidersku poziciju kao jedan od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca.

Vrijednom investicijom osigurala se izgradnja trgovine prema najvišim trgovačkim standardima. Na ukupno 2000 m2 moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora sa modernim caffe barom, postavljena je visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća. U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najveća razina higijene. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlile 40 djelatnika, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga lokalnom stanovništvu  i njihovim gostima.

U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije, a posebne ponude i dalje će biti dostupne kupcima Plodina u Sukošanu.

Supermarket Plodine Sukošan radit će od ponedjeljka do nedjelje, od 07:00 – 23:00 sata.