POVRATAK SA STILOM

U štiklama na travnjaku: Melania Trump plijenila elegancijom u efektnoj haljini

29.05.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon četverodnevnog službenog posjeta Japanu američki predsjednik Donald i prva dama Melania Trump vratili su se u Washington, pritom najavivši kako ovaj vikend započinju trodnevni posjet Ujedinjenom Kraljevstvu, u kojem će se imati priliku susresti s britanskom kraljicom Elizabetom

Nakon 13- satnog leta Melania i Donald Trump sletjeli su na travnjak Bijele kuće te su ih očekivano dočekali brojni reporteri kojima se američki predsjednik, poput Melanije, ovaj put odlučio ne obratiti. Kao prilikom dolaska u Japan, putno izdanje Melania je stvorila kreacijom s potpisom poznatog američkog brenda Calvin Klein iz linije 205W39NYC.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o crnoj haljini dužine midi koja se isticala bijelim detaljem za zelenom prugom na području ovratnika. Spomenuta kreacija, koja se u prodaji donedavno nalazila po cijeni od gotovo 40 tisuća kuna, danas zahvaljujući sezonskim sniženjima iznosi nešto manje od 10 tisuća kuna u popularnim internetskim modnim trgovinama.

Kada se ne nalazi u omiljenim cipelama s potpisom Christiana Louboutina, Melania uglavnom bira modele podjednako popularnog španjolskog dizajnera obuće Manola Blahnika. Putno izdanje ovoga je puta kompletirala takozvanim BB salonkama Manola Blahnika sa zmijskim efektom kože u boji slonovače.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju