CHARLIZE THERON:

'U školi sam bila neugledna štreberica'

28.11.2011 u 09:50

Bionic
Reading

Slavna je po svojoj ljepoti diljem svijeta, no oskarovka Charlize Theron otkriva da su je u djetinjstvu maltretirale školske kolege jer nije bila dovoljno kul, a ona je uporno pokušavala osvojiti poštovanje najpopularnije ekipe u školi

Lijepa je glumica priznala da se nikada nije uspjela uklopiti među svoje vršnjake te da je patila jer nije privlačila dečke, prenosi Daily Mail. 'Nosila sam štreberske naočale, jer sam bila gotovo slijepa, i nisam se sviđala dečkima',

priznala je u intervjuu za časopis People. 'Nisam imala dečka, ali sam bila jako zaljubljena.'

Otkrila je da je pokušala popraviti svoj društveni položaj u razredu izvodeći ludosti i loše se ponašajući. Bio je to očajnički pokušaj da stekne poštovanje.

Da bi osvojila pažnju dečka u kojeg je bila zaljubljena, a koji ju je potpuno ignorirao, radila je, kaže, ludosti i pokušavala se sprijateljiti s najzgodnijim curama u školi. 'Nisam bila u grupi popularnih, ali sam bila opsjednuta jednom omiljenom djevojkom u školi', priznaje 36-godišnja glumica.

'Radila sam stvari zbog kojih se danas ide u zatvor. Jednog sam dana bila u suzama jer nisam mogla sjediti pored nje', kaže o bolnom odrastanju.

Nema sumnje da će mnogi zažaliti što nisu u školi bili dobri sa sada bogatom i slavnom glumicom, pogotovo oni koji su joj se nekada rugali zbog naočala i zbog toga što nema savršenu frizuru i odjeću.

Srećom, hrabra je zvijezda prevladala tinejdžerske noćne more. 'Puno sam od sedme do 12. godine, zapravo, naučila od onih zlih djevojaka', kaže. 'Bila sam užasna u osnovnoj školi i bilo mi je strašno, no uspjela sam to nadići u srednjoj školi i postala sam imuna na ruganje i zlostavljanje.' Tada je, sa 16 godina, dobila prvi manekenski ugovor i otputovala u Milano.

Napokon, i Charlize zna: tko se zadnji smije – najslađe se smije.