POPUT MODERNE PRINCEZE

U ružičastom tilu: Evo kakav je stajling Mia Negovetić odabrala za ovogodišnju Doru

13.02.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Mlada Riječanka Mia Negovetić za nastup je na ovogodišnjoj Dori koja se održava uz stroge epidemiološke mjere zbog globalne pandemije, odabrala stajling koji će zasigurno izazvati brojne komentare

Talentirana glazbenica koja gradi uspješnu karijeru još od svojeg djetinjstva, ponosno je pozirala na crvenom tepihu u Opatiji u haljini od tila u nježnoj nijansi svijetloružičaste.

Na sinoćnjoj probi izbora za pjesmu Eurovizije Dora 2021., svih četrnaest izvođača prošetalo je crvenim tepihom ispred opatijske dvorane Marino Cvetković, a među najzapaženijima je svakako bila Mia Negovetić.

Kratka haljina sa suknjicom od te lepršave tkanine s detaljem u vidu plašta, bila je posve u skladu s njezinim nježnim godinama.

UOČI GENERALNE PROBE

[FOTO] Izvođači Dore 2021. prošetali su crvenim tepihom u Opatiji

Pogledaj galeriju

Mijin stajling za ovo glazbeno natjecanje upotpunile su cipele s remenčićem u pastelnim bojama, a kosu je podignula u trendi polurep.

Podsjetimo, mlada glazbenica je prošle godine na Dori završila na drugom mjestu, a ove godine nastupa s nešto bržom nego lanjskom, mainstream pop pjesmom 'She’s Like a Dream'.

  • +5
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Mia je sa samo 12 godina pobijedila u talent showu ‘Zvjezdice’, a 2016. stekla je svjetsku popularnost sudjelovanjem u američkom showu 'Little Big Shots'. Posebno se pamti i izvedba himne povodom 25. obljetnice operacije Oluja, za što je dobila i Zahvalnicu Predsjednice RH. Godinu kasnije je u rasprodanoj dvorani Lisinski održala prvi samostalni koncert i time postala najmlađa pjevačica u Hrvatskoj kojoj je to pošlo za rukom.

Inače, voditeljice ovogodišnje Dore bit će Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić.

Za Doru koja se održava večeras natječu i Bojan Jambrošić i Ashley Colburne, Nina Kraljić, Albina, Brigita Ivka Vuco...