NENADMAŠNA PILAR

Stajling maštovite plus 50 influencerice najbolji je dokaz kako se ovaj komad isplati imati u garderobi

13.02.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Instagram profil španjolske infuencerice Pilar de Arce prepun je fantastičnih modnih kombinacija koje vrijedi iskopirati

Ova pedeset plus blogerica ima narastajuću vojsku obožavatelja koji obožavaju njezin lepršavi modni stil koji kombinira odjeću iz pristupačnih trgovina poput Bershke, Zare, Stradivariusa...

Influencerica koja ludo dobre kombinacije slaže s lakoćom, uvijek je spremna i za modne iskorake, pa ne čudi da joj broj obožavatelja raste iz dana u dan.

Ako ste mislili kako su suknje od tila rezervirane za tinejdžerice, u krivu ste.

Suknje od tila, slažu se svi, uvijek su nekako nepravedno zapostavljene no itekako su chic i cool ako se dobro iskombiniraju: sjetite se samo Madonne na turneji 'Like a Virgin' ili Carrie Bradshaw, odnosno Sarah Jessice Parker u 'Seksu i gradu'. Pilar de Arce, jedna od najpopularnijih pedeset plus blogerica, zna kako se mogu dobro uklopiti i u dnevne stajlinge.

  • +54
Gležnjače su modni klasik koji obožava i Pilar de Arce Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Na svojem Instagram profilu pokazala je da ovaj romantični komad može itekako dobro izgledati bez obzira na dob, ako se stajling osmisli do posljednjih detalja.

Zgodna brineta iz San Sebastiána, ponovno je dokazala onu staru tvrdnju kako se stil ne može kupiti novcem.

Svoj je profil na Instagramu pod nazivom @codigopilar otvorila još 2015. i od tada skuplja vjernu sljedbu - danas ima oko 185 tisuća pratitelja.

Pilar je osmislila još jedan odličan 'low budget' stajling zbog kojeg sigurno nećete bankrotirati, a koji je itekako efektan spojivši suknju od tila s potpisom i Hrvaticama vrlo drage online trgovine Asos i jaknu s remenom iz Zare koja prati liniju tijela.

Statement komad poput suknje od tila bitno je 'uravnotežiti' s nekim klasičnijim komadom poput sakoa, pamučnih majica, džempera od pletiva...

Pilar je ovaj cool stajling dodatno zaokružila s crnim ravnim gležnjačama kako bi se dala posebna nota ovom cool izdanju.