inspirativne modne kombinacije

U Reserved je stigla Božićna kolekcija i izgleda magično

28.11.2023 u 10:10

  • +4

Reserved

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Reserved je lansirao Božićnu kolekciju za cijelu obitelj i najljepši blagdanski ugođaj do sada

Love, Christmas naziv je nove Reserved Božićne kolekcije, a namijenjena je svima koji nestrpljivo odbrojavaju dane do početka adventa i Božića. Kombinirajući najnovije trendove i bezvremenske komade, kolekcija donosi inspirativne modne kombinacije za cijelu obitelj i za svaku priliku, bilo da se radi o Božićnom ručku, večernjim izlascima, ili pak dragocjenim trenucima kod kuće.

U ženskoj kolekciji nalaze se elegantne haljine, lepršave suknje, blejzer košulje i veste, kao i blago predimenzionirani kaputi. Do izražaja dolaze detalji poput ukrasnih kamenčića, čipke i neizostavnih šljokica. Paleta monokromatskih boja upotpunjena je zasićenom crvenom koja će i ove sezone zasjati u svojoj punoj raskoši. Odvažni modni dodaci, poput rukavica sa štrasom i balerinki sa srebrnim zakovicama, podići će svaku kombinaciju i dati joj dozu romantike i sofisticiranosti.

Kolekcija za muškarce usredotočuje se na ležerniji pristup i bezvremenske modne komade. Tako se u kolekciji mogu pronaći mekana pletiva, dolčevite i poplin košulje, ali i klasična odijela te sakoi, među kojima se posebno ističe verzija od velura koji će svaki outfit učiniti još glamuroznijim. U dječjoj kolekciji prevladavaju elegantni, ali istovremeno dovoljno udobni komadi koji će biti savršen izbor za sve blagdanske aktivnosti i igru.

Ako još uvijek ne znate što pokloniti svojim najmilijima, u Reserved Božićnoj kolekciji pronaći ćete pregršt ideja za darove koje će razveseliti svakoga. Raznolika ponuda uključuje nezaobilazne božićne pidžame i udobne komplete s motivima snježnih pahulja i medenjaka, ali i elegantne poklone za one najizbirljivije. Osim toga, za najmlađe su dostupne i mekane plišane igračke, adventski kalendari te društvene igre, koje će biti savršen izbor za zajedničke trenutke kod kuće.

Reserved se pobrinuo i za potpuni cozy ugođaj u domu. U Home for Christmas liniji možete pronaći sve od ukrasa za bor, dekoracija za dom i blagdanski stol, pa do mirisnih svijeća i posteljina. Impresivne kuglice za bor i papirnati elementi u skandinavskom stilu ukrasit će vaše drvce za najljepši blagdanski ugođaj do sada. Jedva čekamo!

Božićnu inspiraciju možete potražiti u Reserved trgovinama i online na reserved.com.