DUGONOGA LJEPOTICA

U ovom je tajna njezine ljepote

19.07.2015 u 08:07

Bionic
Reading

Chrissy Teigen zbilja je teško pronaći manu, a dugonoga ljepotica plijeni poglede bez obzira na to nosi li neku jednostavnu kombinaciju za svaki dan ili blista u seksi kreaciji na crvenom tepihu

Egzotična 29-godišnjakinja širi pozitivnu energiju gdje god da se pojavi, a njezin šarm i osobnost neodoljiva su kombinacija, pa ne čudi da je mnogim djevojkama i ženama veliki uzor.

Zgodna supruga Johna Legenda kaže da je tajna njezina sjajnog izgleda u tome što, kad se radi o make-upu i frizurama, jako dobro zna što joj najbolje stoji.

Premda voli isprobati različite stilove šminkanja i frizura, Chrissy kaže da svatko treba pronaći zaštitni znak, pa se ona najčešće drži klasičnog 'smokey eyesa', diskretno našminkanih usana i laganih uvojka.

'Uvijek budite ono što jeste. Bitno je ostati dostojan sebi', poručila je Chrissy Teigen, piše Allure.com

U njezinu neseseru uvijek se nalaze Lancômeova maskara, podloga Charlotte Tilbury i ruževi s potpisom Toma Forda.

Što se tiče odijevanja, Chrissy smatra da jednostavnost nikad neće izaći iz mode.
'Manje je uvijek više… Nemojte nikad biti samo seksi, budite seksi i šik', kaže ona.

Od modnih detalja voli torbe, ali i šešire jer su vrlo praktični i za situacije kad nemate savršeno uređenu kosu. 'Obožavam nositi šešire. Nikad nisam naučila dobro isfenirati kosu pa mi često trebaju', smije se šarmantna Chrissy.

Hot and stretchy garlic bread

Fotografija koju objavljuje @chrissyteigen


Manekenka neobične ljepote koju duguje svojem norveško-tajlandskom podrijetlu, smatra da je najvažnije prihvatiti svoje tijelo kakvo jest, sa svim svojim manama i zavoljeti ga. Za razliku od drugih slavnih kolegica, Chrissy se ne srami objaviti fotografije na kojima nije savršeno fotošopirana pa se vide strije ili masnice. 'Mi smo svi samo ljudi', kaže.

Za Chrissy, prava ljepota nije samo nečija vanjština: 'Prava ljepota je kombinacija samopouzdanja i zadovoljstva svojim izgledom. Osim toga, nema ništa bolje nego kad nekome pomognete da se osjeća bolje i samopouzdanije.'

Chrissy se ponosi svojim oblinama, uživa u dobroj hrani i ne opterećuje se dijetama. 'Ako vam se jede taj kolač, pojedite ga', poručila je ova manekenka koja je velika gurmanica i obožava kuhati. Proslavila se svojim kulinarskim blogom, a uskoro će objaviti i svoju prvu knjigu recepata.

#BieberRoast tonight at 10/9c on @comedycentral!! Baby baby baby ohhhhhhhhh

Fotografija koju objavljuje @chrissyteigen