U OMILJENOJ UNIFORMI

U ovakvim tajicama samo Jennifer Lopez može izgledati dobro, a toga je i svjesna

04.01.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Da Jennifer Lopez živi zdravo i dosta slobodnog vremena provodi u teretani, pogotovo otkako je u vezi s bivšim igračem baseballa Alexom Rodriguezom. Stoga ne čudi što je i 2020. započela vježbajući. Lijepa latina snimljena je na izlasku iz teretane u svojoj omiljenoj uniformi: tenisicama, majici i tajicama koje su opet ukrale svu pozornost

Glumica i pjevačica nakon napornog treninga uskočila je u omiljenu kombinaciju: crnu dolčevitu i tajice u istoj boji, ali pažnju je privukao njihov materijal. Napravljene su od baršuna što baš i nije uobičajen materijal od kojeg se rade tajice. No Jennifer Lopez voli u svoje outfite uvijek ubaciti malo blještavila, cirkona, svjetlucavih materijala, krzna i nakita. Ne libi se od koketiranja s kičem, pa njezini stajlinzi nerijetko 'plešu na rubu'.

Tajice od baršuna potpisuje brend Beyond Yoga, a stajling je zaokružila omiljenim glomaznim tenisicama neobičnog futurističkog dizajna brenda The Kooples x Slick Woods. Tenisice s platformom imaju pleteno gornjište koje krase kožni remeni, a koštaju nešto više od 2000 kuna. U nekoliko pojavljivanja posljednjih tjedana Lopez je nosila isti ovaj model, ali u različitim bojama.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ - Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije nekoliko dana nosila je model u bijeloj boji uz bijele tajice, kakve bi se malo koja žena usudila odjenuti. Modeli u tamnijim bojama svima su draži izbor jer bolje prikrivaju nesavršenosti i laskaju figuri, no Jennifer Lopez svoju do savršenstva dovedenu figuru s pravom ponosno pokazuje i dokazuje da može odjenuti štogod poželi i pritom izgledati sjajno.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iza lijepe latine je sjajna godina, u kojoj se zaručila s Alexom Rodriguezom, ali i zaradile nominacije za prestižne filmske nagrade SAG i Zlatni globusi, i to u kategoriji sporedne glumice za ulogu u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta'. Hoće li u 2020. nastaviti nizati uspjehe, saznat ćemo vrlo skoro, jer se već u nedjelju (5. siječnja) na ponedjeljak održava dodjela Zlatnih globusa.