IMA SE ČIME POHVALITI

U nju se gledalo: Lijepa Stalloneova kći u svjetlucavoj haljinici bila je mamac za poglede

09.09.2019 u 14:32

Bionic
Reading

Kći holivudske legende Silvestera Stallonea, Sistine Rose Stallone, izazvala je veliku pažnju na modnoj reviji Ralpha Laurena koji je predstavio svoju novu kolekciju na Tjednu mode u New Yorku. 21-godišnja ljepotica pozirala je za fotografe u pripijenoj haljini s tankim naramenicama koju krase šljokice, a svojom ljepotom koju je naslijedila od majke Sistine je malo koga ostavila ravnodušnim

New York Fashio Week je okupio brojne slavne ljepotice iz raznih branši, a u moru ikona stila pažnju je privukla kći glumca Silvestera Stallonea, Sistine Stallone. 21-godišnja ljepotica srednja je kći Sylvestera Stallonea i Jennifer Flavin, para čije kćeri slove kao 'najljepša djeca Hollywooda'.

Mlađahna Sistine već ima uspješnu poduzetničku karijeru. Vlasnica je modnog i make-up brenda, a krenula je i stopama svoje majke, nekad vrlo uspješnog modela i manekenke, pa u svoju biografiju već sada može uvrstiti nošenje revije za modnu kuću Chanel i slikanje za naslovnicu ruskog Ella.

Plavokosa ljepotica, koja između ostalog zarađuje impresivne svote novaca zahvaljujući promocijama na društvenim mrežama, zablistala je na reviji u pripijenoj šljokičastoj haljini koja je u prvi plan stavila njezinu istesanu figuru, zaokruživši stajling štiklama u istoj, zlatnoj boji.

View this post on Instagram

Croatia you pretty

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Internet zvijezda ovog je ljeta itekako doprinijela promidži Hrvatske, objavljujući na svome Instagram profilu fotografije s Visa. Sistine i njezina braća i sestre Sage, Seargeoh, Sophia i Scarlet pridružili su se slavnim roditeljima na obiteljskom odmoru koji odlučili provesti u Hrvatskoj. Tjedan dana krstarili su hrvatskom obalom i uživali u njezinim prirodnim ljepotama.