KAKVE LJEPOTICE

Nakon provoda na Hvaru Stalloneove kćeri uživaju u ljepotama Visa

09.07.2019 u 14:09

Bionic
Reading

Prije tjedan dana glumac Sylvester Stallone sletio je u Hrvatsku s obitelji. Njegove kćeri tinejdžerice putem društvenih mreža objavljuju kako se točno i gdje zabavljaju

Obitelj holivudske zvijezde Sylvestera Stallonea već šesti dan plovi Jadranom, a iako ih do sada nisu uspjeli uslikati domaći fotografi u punom sastavu pa se još uvijek nagađa je li slavni glumac ovdje, na društvenim je mrežama osvanulo nekoliko fotografija koje otkrivaju lokaciju plovidbe.

Naime, najstarija kći glumačke legende na Instagramu se pohvalila luksuznim odmorom na 50 metara dugoj jahti. Zgodna 22-godišnja Sophia otkrila je da osobno najviše uživa u dobroj knjizi. Pozirala je u zavodljivom izdanju u prugastom kupaćem kostimu i oduševila mnoštvo pratitelja.

View this post on Instagram

day six, second book

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

View this post on Instagram

hydration station

A post shared by Sophia Stallone (@sophiastallone) on

Njezina godinu dana mlađa sestra Sistine nešto je življa, pa se na brodu zabavlja s bratićima, a također voli pratiteljima pokazati svoje tijekom u bikiniju. Sistine je između ostalog objavila fotografiju iz Modre špilje na Biševu otkrivši tako da je obitelj posjetila jedan od našim najudaljenijih otoka, Vis. Prije toga posjetili su još neke okolne otoke, Brač i Hvar.

Pretpostavlja se da će Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin sa zgodnim kćerima i nećacima posjetiti sam jug Jadrana i nekoliko dana provesti u Dubrovniku.

View this post on Instagram

I’m best friends with the mosquitoes out here

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

NA JAHTI MEIRI

Obitelj Sylvestera Stallonea uživa na Jadranu: Prva postaja - Zlatni rat

Pogledaj galeriju