omiljeni model

U njima ćete se uvijek osjećati tako dobro: 10 lijepih bijelih haljina savršenih za ljeto

06.05.2022 u 06:35

Bionic
Reading

Baš poput 'obične' bijele majice i klasičnih traperica, kada je u pitanju ljetna sezona, garderobu je nemoguće zamisliti bez bijele haljine, savršenog odjevnog komada za vruće dane i tople večeri

Modni komad koji svako ljeto tako rado stavljamo na lako dostupne vješalice, ali i u kofere prilikom ljetnih putovanja zasigurno je bijela haljina. Obogaćena boemskim detaljima i neodoljivim šarmom, odjevni je predmet koji se sjajno poigrava zavodljivim chicom i osvajajućom elegancijom.

Ponuda 'malih bijelih haljina' doista je velika, a pronaći baš onu pravu baš i nije lagan zadatak. No ako igrate na kartu laganih i lepršavih materijala ugodnih za nošenje i po vrućinama, isprepletenosti čipke i volana te krojeva koji suptilno naglašavaju siluetu, imat ćete model koji ćete nositi još dugo nakon godišnjeg odmora.

Nježan i ženstven cvjetni uzorak Isabel Marant, romantično spuštena ramena u modnoj viziji Alexandrea Vauthiera ili istaknut struk u kreaciji Rhodea – ovo je deset potpuno neodoljivih haljina savršenih za ljeto.

  • +5
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije