MODNI ULOVI

U njima ćete biti magnet za poglede: Pristupačni kupaći kostimi koji izgledaju itekako skupocjeno

07.07.2018 u 13:19

Bionic
Reading

Iako ste možda veći dio ljeta na plaži u istim sandalama, to ne bi trebao biti slučaj s kupaćim kostimima koji u ljetnim mjesecima postaju centralni dio stajlinga. U moru trendi modela najvažnije je odabrati najoriginalniji, najefektniji i, naravno, najljepši badić u kojem nećemo ostati neprimijećeni

Zavirite li na profile na Instagramu poznatih trendseterica poput Olivije Culpo, koja redovito pozira u neodoljivim bikinijima, ili Natalie Halcro i Olivije Pierson, koje u prvi plan stavljaju svoje bujne obline, primijetit ćete da svaki od njihovih bikinija izgleda skupo i preskupo. No to zapravo nije tako.

High street brendovi kroz godine su naučili kako se ulaganje u kreativne dizajnere uvijek vrati višestruko, pa tako Zara, Mango, & Other Stories, H&M i Topshop u svojoj ponudi svake godine imaju najljepše badiće koji su izrazito prijateljski nastrojeni prema našem novčaniku, a izgledaju toliko skupocjeno da se bojimo čak i pogledati cijenu na etiketi.

🖤

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

U tome i je poanta šopinga - da pronađemo što je moguće više raznovrsnih kupaćih kostima kojima ćemo upotpuniti ljetni ormar, a istovremeno uštedimo novac, kako na ljetovanju ne bismo morali paziti na svaku kunu. Pozitivna vijest je ta da je početkom srpnja i službeno započelo ljetno sniženje, pa je sada prava prilika da se počastite neodoljivim trendi badićima na kojima će vam pozavidjeti cijela plaža.

Ove sezone popularni su jednodijelni kupaći kostimi, kao i dvodijelni retro modeli visokog struka koji odlično prikrivaju višak u predjelu trbuha. Odlučite li se za nešto drugačije, posegnite za badićem s volanima ili spuštenim rukavima, a s obzirom da uzorci ove sezone igraju veću ulogu od boja, potražite modele točkastog, prugastog ili gingham uzorka koji su uvjerljivi pobjednici ljeta.

Kakav god model odabrali, na koncu je najvažnije da se u njemu osjećate ugodno i da ne žalite potrošeni novac. Iz bogate ponude kupaćih kostima izdvojili smo nekoliko pristupačnih high street modela koji samo izgledaju skupocjeno.

  • +23
Kupaći kostimi koji samo izgledaju skupocjeno Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije