SA SUPRUGOM

U najboljem društvu: Nasmijanoj Sandri Bagarić sjajno pristaje sportska elegancija

14.02.2024 u 21:03

Bionic
Reading

Operetna diva i glumica Sandra Bagarić i njezin suprug, pijanist Darko Domitrović, nazočili su dodjeli nagrada tportala Vizionar godine koja se održala u zagrebačkoj Laubi

Sandra koju najčešće viđamo u elegantnim večernjim haljinama, zaigrala je ovaj put na kartu sportske elegancije koja se pokazala odličnim potezom.

Ležeran sako kockastog uzorka uvijek je dobro rješenja, a glazbenica ga je iskombinirala s bijelim topom i trendi trapericama širih nogavica s nekoliko chic 'rupa' koje su looku dale posebnu, mladenačku vibru.

Operetna diva, rodom Zeničanka, ovu je opuštenu modnu kombinaciju dodatno nadogradila šarmantnim cipelama tzv. Oxford stila i kožnom torbom sa zlatnim detaljima u istoj nijansi.

  • +165
tportalova konferencija Vizionar godine 2024. Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Make up je bio gotovo neprimijetan, a kosu prošaranu pramenovima boje meda podignula je u messy punđu.

Dobro raspoloženoj i uvijek nasmijanoj Sandri društvo je pravio njezin suprug, Darko Domitrović s kojima ima dva sina, Lovru i Marka.

Tportal, jedan od vodećih hrvatskih news portala, u zagrebačkoj Laubi drugi je put dodijelio nagrade Vizionar godine u pet kategorija - gospodarstvo, tehnologija, društvo, kultura i sport - uz krovno priznanje Vizionar godine koje je prema izboru žirija, pripalo tvorcu aplikacije Photomath Damiru Sabolu. Priznanje su mu dodijelili izaslanik predsjednika Vlade, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica te članica Uprave koja za nekoliko mjeseci preuzima poziciju predsjednice Uprave Hrvatskog Telekoma Nataša Rapaić.