ANA BEGIĆ TAHIRI

'U mjesec dana skinula sam osam kila'

10.10.2012 u 11:02

Bionic
Reading

Kako je u godinu dana nakon porođaja skinula suvišne kilograme i zbog novog životnog stila upravo blista, otkrila je glumica Ana Bagić Tahiri

Kćerkica Ane Begić Tahiri Lana, nedavno je navršila godinu dana, a glumica izgleda bolje nego prije. Na pitanje je li joj kile istopilo majčinstvo ili rigorozna dijeta, za Story je rekla: 'I majčinstvo je povezano s time, ali svi koji me poznaju znaju da oduvijek variram s kilogramima. No koliko god ja trčala za Lanicom i bavila se njome, to neće istopiti moje kile. Iza toga stoji prilično naporan rad koji traje posljednja dva mjeseca. Moram reći da sam zadovoljna i ponosna sobom. Svaki početak je težak, ali nakon krize od tri dana sve je bilo lakše. To sam shvatila kao novi početak, stil kojim ću živjeti. Glavno mi je da nisam živčana, iscrpljena i gladna. Jedino mi još uvijek teško padaju neprospavane noći…'

Ana tako otkriva da je sve u vježbanju, ali i proizvodima Nupo koje su joj ponudili ljudi iz Slovenije te je postala njihovo zaštitno lice. 'Kombiniram nekoliko vrsta njihovih juha, shakeova, čokoladica i svaki dan imam iznenađenje okusa. U mjesec dana skinula sam osam kilograma. Jedem šest puta na dan i unosim 700 kalorija', otkrila je. Uz to ide na tretmane Med contoura u polikliniku Bagatin. Prije svega toga bila je na Dukanovoj dijeti.

Napomenula je i kako ne radi sve to kako bi nekome nešto dokazala, već da bude zadovoljna sobom.

Ovaj način ishrane primjenjivat će još tri do četiri mjeseca. Obline neće i ne želi izgubiti, jer kaže da zbog svoje konstitucije ne može biti mršava, što i ne želi.

Kad je o odjeći riječ, nema neku posebnu želju što bi sada voljela nositi, ali bi željela bi da joj smršave listovi da može zakopčati svaku čizmu.