HOROR U UKLETOJ KUĆI

U kući Charlize Theron dogodio se strašan zločin

04.10.2012 u 14:42

Bionic
Reading

Na imanju u Johannesburgu na kojem je glumičina majka pred očima kćeri upucala supruga ponovno je potekla krv. Petorica provalnika upala su u dom prodavača automobila i mučila ga do smrti

Charlize Theron ponovno proživljava traumu iz djetinjstva. U kući u kojoj je njezina majka 1991. godine u samoobrani ubila glumičina oca ponovio se stravičan zločin. Na imanju u Benoniju pokraj Johannesburga u Južnofričkoj Republici, na kojem je Charlize odrasla, prodavača automobila Barryja Newkanda pet provalnika zatočilo je i mučilo do smrti.

Kako prenosi RadarOnline, prošloga petka petorica nasilnika došetala su se do njegove kuće, pretvarajući se da su zainteresirani za kupnju automobila. Što se točno dogodilo, afrička policija još uvijek pokušava doznati, no sudeći po službenom iskazu, iz kuće ubijenog nestali su mobitel, laptop, dvije kamere, iPod i zlatni lančić. Na njegovu tijelu pronađeni su strahoviti tragovi mučenja – opekline od glačala, cigareta... tijelo je pronađeno zamotano u vreće za smeće.

Zločin tog kalibra u tom se mjestu nije dogodio godinama, točnije zadnji je zabilježen prije točno 22 godine i vezuje se uz prezime Theron.

U zloglasnoj, neki kažu i ukletoj kući otac oskarovke godinama je zlostavljao njezinu majku. Njihov odnos, prepun nasilja, vrištanja i plača na koncu je završio tragično.

'Godinama sam se suočavala s tim hororom. Mislim, čovjek se ne nada da bi se nešto takvo moglo dogoditi u vašoj obitelji. Ali eto, dogodilo se. Moja je majka ubila mog oca!', kazala je glumica godinama nakon užasa koji je proživjela.

Naime, kako je ispričala njezina majka, te noći njezin je otac u vidno alkoholiziranom stanju stigao pred obiteljski dom. Vatrenim oružjem pucao je po ulaznim vratima, a potom ušao. Doteturao je do sobe 15-godišnje kćeri Charlize i urliknuo: 'Večeras ću vas obje ubiti!' Glumičina majka Gerda Maritz nije čekala, uzela je pištolj i upucala supruga, što je obilježilo lijepu Charlize. Novi zločin u njezinu domu iz djetinjstva dirnuo je stare rane pa glumica ovih dana ne izlazi u javnost i ne razgovara čak ni s prijateljima.