DVOBOJ DEKOLTEA

U kombinezonu skrojenom po mjeri Amanda Holden trebala je biti mamac za poglede, ali na zabavu je pozvana i Elizabeth Hurley

05.09.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Na zakašnjeloj proslavi 50. rođendana prijatelja i suvoditelja emisije 'Britain's Got Talent', glumica Amanda Holden pojavila se u subotu u zlatnom kombinezonu skrojenom za privlačenje pogleda, no na zabavu je pozvana i Elizabeth Hurley, spremna za dvoboj dekltea

Na otmjenu i pomalo zakašnjelu proslavu 50. rođendana Davida Walliamsa, njegova prijateljica i vršnjakinja Amanda Holden stigla je u društvu supruga Chrisa Hughesa.

Za rođendansko slavlje svog prijatelja, Amanda je odjenula zlatni kombinezon koji savršeno odgovara njezinoj besprijekornoj figuri, a kao i mnogo puta do sada povjerenje je povjerila Jennifer Clair.

Londonska modna marka specijalizirana je za odjeću za mladenke i večernje outfite krojene po mjeri, pa je stoga i jasnije zašto zlatni kombinezon izgleda kao da je skrojen upravo za nju.

  • +2
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

S dubokim izrezom dekoltea Amanda je mogla računati na to da će te večeri svi pogledi biti uprti u nju, ali na zabavu je pozvana i 56-godišnja Elizabet Hurley koja je imala sličnu računicu.

Hurley je odabrala nešto više od 4 tisuće kuna vrijednu haljinu njujorške modne marke Retrofete, svjetlucavu šarenu koktel haljinu još dubljeg dekoltea koja, prema web stranici brenda, kanalizira disco eru.

  • +5
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

'Retrofete je za ženu koja zahtijeva da bude primijećena. Ona ne prisustvuje partyju; ona je party', navodi se na stranici njujorške modne marke.

S dekolteom do remena stegnutog u struku, i ne noseći grudnjak, nema sumnje da je lijepa i bujna Elizabeth Hurley uzvanicima rođendanskog slavlja u londonskom Claridge's baru priuštila puno zabave.