MODNE POSLASTICE

U jesen sa stilom: Basic komadi koji nas neće ostaviti ravnodušnima

27.09.2018 u 10:48

Bionic
Reading

Poglavlje 'A randez-vous' predstavlja nam nekoliko kvalitetnih basic modela koji će označiti jesensku urbanu eleganciju, kao i komada posuđenih iz muških ormara za koje također valja pripremiti mjesto u ormaru

Boje koje se najviše ističu u Premium capsule-kolekciji zacijelo su crna i bijela. Dobro znamo da je riječ o vrlo zahvalnom kromatskom rješenju za većinu nezaobilaznih jesensko-zimskih klasika. Dodamo li šarene tonove i retro-krojeve šezdesetih i sedamdesetih, kao i ženstvene haljine i bundice iz prethodnih poglavlja, dolazimo do fenomenalnog izbora za sve one nepogrešive kombinacije kojima ćemo osvajati gradske ulice nadolazećih mjeseci.

  • +6
'I can boogie' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jesenska kolekcija brenda Reserved napokon je u potpunosti otkrivena, a Joanna Kulig i Jeanne Damas ponovo blistaju u zavodljivim kadrovima najnovijeg videa trećeg poglavlja 'I can boogie' kampanje. Filmić kampanje 'A randez-vous', kao da je snimljen u avangardnom, dekadentnom jazz-klubu u Parizu tridesetih godina. Joanna Kulig izvodi pjesmu 'I can boogie' na pozornici, odjevena u crnu seksi haljinu. Pridružuje joj se Jeanne Damas u muškoj bijeloj košulji i hlačama te njih dvije plešu tango, okružene modelima u retro odjeći. Treće poglavlje kampanje 'I can boogie' nesumnjivo nam je prikazalo bezvremensku modu u punom sjaju.

Chapter III: RENDEZ-VOUS – #ICanBoogie Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube