KOMIČAR I PJEVAČICA

U Indiji se vjenčali Katy Perry i Russell Brand

24.10.2010 u 00:03

Bionic
Reading

Poznati britanski komičar i sve popularnija američka pjevačica vjenčali su se u ljetovalištu Aman-i-Khas u indijskoj pokrajini Radžastan. Ceremoniji je nazočilo oko osamdeset članova obitelji i prijatelja

Kako je ranije najavljeno, par se držao indijskih običaja pa je mladenka prije vjenčanja nosila tradicionalni prsten u nosu, tzv. nath. 

Perry (25) i Brand (35) su odabrali to mjesto jer je upravo u njemu krajem prošle godine Russell zaprosio Katy, a budući da su oboje štovatelji indijske kulture, vjenčanje je održano prema tamošnjim običajima. Sama ceremonija je održana u rezervatu prirode u sjeverozapadnoj Indiji, a slavlje će potrajati šest dana. Kako je izvijestio People, Russell je supruzi kao vjenčani dar kupio bengalskog tigra i rubin, a Katy mu je darovala bebu slona i papigu koja proriče. Vjenčali su se prema kršćanskim običajima, no ceremonija je bila inspirirana hinduizmom.

Katy je prije nekoliko dana uočena s prstenom u nosu, tradicionalnim indijskim svadbenim ukrasom kojeg mladoženja skine prve bračne noći. Svoje su sudbonosno 'da' oboje željeli zadržati dalje od znatiželjne javnosti, a fotografije s vjenčanja prodat će jednom britanskom magazinu.

Katy Perry i Russel Brand zaručili su se u prosincu prošle godine, nakon samo četiri mjeseca veze.