SVE JE IZNENADILA

U hit haljini bez donjeg rublja: Slavna Kosovarka malo toga ostavila mašti

21.06.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Svojom egzotičnom ljepotom i neupitnim talentom pjevačica Dua Lipa niže glazbene uspjehe, a uoči dolaska na njujorško događanje u organizaciji magazina V sve je iznenadila smjelim izdanjem

Poput mnogobrojnih dama ni slavna pjevačica kosovskih korijena nije odoljela haljini s popularnim točkastim uzorkom. Odabrani model na jedno rame, s detaljem crnih mašni na struku i iznimno visokim prorezom, otkrivao je da ispod nje ne nosi ništa na opće oduševljenje dežurnih paparazza. Viđenu haljinu na Dui potpisuje ukrajinska dizajnerica Marianna Senchina, čije kreacije obožava slavna Rihanna, a u prodaji se nalazi po cijeni od 4500 kuna.

  • +19
Slavne ljepotice u točkastim haljinama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Smjelo izdanje koje nikako nije moglo proći nezamjećeno na njujorškim ulicama, popularna pjevačica istaknula je šljokičastim sandalama s platforma petom, mnoštvom zlatna nakita i dodacima poput omražene torbice pederuše s potpsiom modne kuće Balenciaga, a cjelokupno izdanje zaokuržila je žutom beretkom s natpisom 'solidarnost'.

  • +4
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjih dana Dua Lipi puni medijske stupce navodnom ljubavnom aferom svog dečka Isaaca Carewa s kojim je u siječnju ponovno završila u vezi nakon kratkog prekida.

Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O cijeloj situaciji koja je prije nekoliko dana šokirala fanove i javnost, kada je 22-godišnji chef i model uhvaćen kako izmjenjuje nježnosti s drugom, oglasio se i Isaac rekavši: 'Ne bih htio da mislite da je Dua u vezi s nekim tko je ne poštuje i ne voli. Bio sam u gay baru i plesao s prijateljicom i to je prikazano u vrlo lošem svijetlu. Nije bilo nikakvih poljubaca i tužan sam što sam si uopće dopustio da se i tako ponašam na trenutak. To je klub, bila je glasna muzika i jednostavno sam prijateljici morao govoriti na uho da bi me čula.'