TRES CHIC

U haljini inspiriranoj 60-ima: Lijepa unuka Grace Kelly sve je zadivila na utrci Formule 1

31.05.2022 u 17:32

Bionic
Reading

Nakon što je uspjela posebno zablistati na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, Charlotte Casiraghi s članovima kneževske obitelji privlačila je pozornost u gledalištu tradicionalne utrke Formule 1 održane na ulicama Monte Carla

Mondeni Monte Carlo ponovno je postao središtem svijeta zahvaljujući novom izdanju utrke Formule 1, a uz vojsku poznatih, tradicionalnu sportsku manifestaciju očekivano nisu željeli propustiti članovi kneževske obitelji.

Uz besprijekorno dotjeranu Beatrice Borromeo, suprugu sina monegaške princeze Caroline, posebnu pozornost svojim modnim odabirom osigurala je njezina 35- godišnja zaova, Charlotte Casiraghi.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Ovu ljepoticu plave krvi posljednjih mjeseci redovito se može ugledati u komadima s potpisom Chanela, što nimalo ne čudi, s obzirom na to da odnedavno nastupa u ulozi glasnogovornice brenda.

Za uživanje u novom izdanju utrke za Veliku nagradu Monaka stvorila je stajling kojim je u potpunosti dominirala minijaturna, shift haljina A-kroja, a kakve su 60-ih godina prošlog stoljeća popularizirale ikone stila poput Twiggy i Jean Shrimpton.

Ukrašena prepoznatljivim logom Chanela, haljina viđena na Charlotte predstavljena je u aktualnoj kolekciji brenda, a nju je stilizirala Chanelovim dodacima poput crvenih, sunčanih naočala i kultne prošivene torbe s metalnom ručkom.

Laskavi dojam odabrane haljine uspjela je dodatno naglasiti crnim modelom sandala s tankim remenčićima