CHARLOTTE CASIRAGHI

Lijepa unuka Grace Kelly plijenila je elegancijom u haljini sa chic detaljem na leđima

25.05.2022 u 11:19

Bionic
Reading

Vojsci poznatih dama koje posljednjih dana koračaju crvenim tepihom u Cannesu pridružila se i lijepa unuka holivudske dive Grace Kelly

Sa suprugom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom, 35- godišnja Charlotte Casiraghi nazočila je svečanoj premijeri filma ‘Brother and Sister’ u sklopu 75. Izdanja filmskog festivala u Cannesu.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Za hod crvenim tepihom unuka Grace Kelly očekivano je odabrala kreaciju s potpisom modne kuće Chanel za koju posljednjih godina nastupa u ulozi glasnogovornice. Njezin odabir činila je sjajna, ponoćno plava haljina s halter ovratnikom iz Chanelove prošlogodišnje haute couture kolekcije za sezonu jesen/zima, a posebno se isticala detaljem sjajnog ukrasa na leđima koji je naramenice haljine držao na mjestu.

Elegantan dojam haljine, koja joj je pristajala kao salivena, naglasila je klasičnom frizurom punđe sa razdjeljkom, a nju je oplemenila decentnim parom dijamantnih naušnica.

Pojavljivanje Charlotte Casiraghi i njezinog supruga u Cannesu dogodilo se uoči njihove treće godišnjice braka (1. lipnja). Par je 2018. dočekao svoje prvo zajedničko dijete, sina Balthazara. a lijepa unuka Grace Kelly također je majka sina Raphaëla Elmaleha iz prethodne veze s marokanskim komičarem, Gadom Elmalehom.

ODABIR BROJ JEDAN

Modni klasik u raznim verzijama: Slavne ljepotice u Cannesu ne kriju opsesiju crnim haljinama

Pogledaj galeriju