SVI SU JE GLEDALI

U efektnom Zarinom odijelu: Kraljica Maxima ne odustaje od svojih razigranih modnih kombinacija

09.07.2020 u 14:15

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima uz Kate Middleton, jordansku kraljicu Raniju ili španjolsku kraljicu Letiziju je zasigurno jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Elegantna kraljica koja je miljenica modnih kritičara uspješno kombinira hrabre boje ili uzorke koje bi se malo tko usudio nositi.

Njezin je moderni stil poprilično drukčiji od ostalih članica drugih europskih monarhija, no 49-godišnja kraljica pronašla je svoju stilsku formulu koja joj, svi se slažu, baš dobro pristaje.

Plavokosa Maxima, inače rođena Argentinka, ponovno je bila u središtu je pozornosti prilikom posjeta turističkom kampu u Zeelandu u Nizozemskoj, zahvaljujući svojim odvažnim modnim odabirima, a njezinom vedrom karakteru savršeno odgovaraju jarke nijanse i razigrani uzorci.

  • +4
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica Maxima pokazala je i ovom prigodom svoj specifični modni ukus u još jednom izdanju u kojem ju je teško ne primijetiti.

Odvažna kraljica odjenula je žensko odijelo u kombinaciji efektne žute s dvorednim kopčanjem koje potpisuje i Hrvaticama omiljeni brend, španjolska Zara.

Ovaj vedri stajling, kraljica je zaokružila crnom košuljom, kožnom torbom i crnim gležnjačama na petu.

  • +9
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Baš poput kraljice Letizije i Maxima se uspješno upustila u modno recikliranje budući da je isto odijelo nosila u svibnju prošle godine, samo s drugim accessoireom.

Maxima i kralj Willem-Alexander u braku su od 2002. i ponosni su roditelji tri kćeri. Prije nego se udala za nasljednika nizozemske krune, zgodna Argentinka je završila studij međunarodnih financija.