ZA PETICU

U điru po Rivi: Jelena Rozga ne izlazi iz svojih najdražih čizama koje je vješto spojila s cool kaputom

19.03.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Lijepa splitska pjevačica kad je u pitanju moda unazad nekoliko godina ne zna za greške, a otkako je globalna pandemija zavladala svijetom, lijepa Jelena Rozga briljira i kad je u pitanju street style

Iako joj koncerti kao i svim njezinim kolegama jako nedostaju, atraktivna Splićanka sa svojim fanovima redovito je u kontaktu i putem društvenih mreža.

Jelena prkosi nimalo veselim vremenima i sa svojim nenadmašnim modnim kreacijama.

Za šetnju po rivi, Jelena Rozga se pomno dotjerala te je više nego uspješno spojila statement kaput u sivoj boji s naglašenim ramenima hvaljene francuske dizajnerice Isabel Marant s upečatljivim kaubojkama koje obožava uklapati u svoja modna izdanja.

Jelena ih je ljetos kombinirala i s cvjetnim haljinama, a sad je ih je vješto uklopila u dnevni look kojem je teško naći manu.

  • +2
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Mladenačka frizura, trendi sunčane naočale okruglih okvira i decentan make up odlično su nadogradili ovaj stajling omiljene pjevačice koja je sa širokim osmijehom na licu pozirala pokraj mora.

'Lipo li je...', kratko je poručila pjevačica svojim fanovima.

Nije dugo trebalo čekati na oduševljene komentare njezinih vjernih obožavatelja koji su se obasuli komplimentima.

'Najljepša', 'Prelijepa', 'Ne može bolje', samo su se nizale pohvale na look zgodne Jelene.

Inače, nedavno je popularna pjevačica gostovala drugoj epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' u društvu Tončija Huljića i Joleta.

Splitski chef pokazao im je kako se priprema morska spiza, a njegovi su gosti u ugodnoj atmosferi za stolom pokrenuli mnoge zanimljive teme. Tako je Pažanin upitao Jelenu Rozgu hoće li se uskoro udati, a gledatelji su mogli saznati i hoće li Jole dići ruke od glazbene karijere i ući u kulinarske vode, ali i kakvo je mišljenje slavnog hitmejkera o Pažaninovom kuhanju.