IDEALNI ZA DANE KOJI SLIJEDE

Sedam Zarinih outfita zbog kojih ćete dobiti samo komplimente

18.03.2021 u 19:02

Bionic
Reading

Dok odbrojavamo sate do dolaska proljeća, maštamo o svim proljetnim stajlinzima koje jedva čekamo nositi kad malo zatopli. Svakodnevno razgledavamo trgovine kako bismo u svakom trenutku znali gdje kupiti pojedine trendi komade, no pogled nam se uvijek iznova vraća na Zarinu ponudu

Bez obzira voljeli je ili je mrzili, Zara je trgovina koja zadovoljava modni ukus svih zaljubljenica u modu, bez obzira na njihovu dob, a sigurni smo kako i sami u svom ormaru imate barem jedan komad s potpisom ovog španjolskog brenda.

Popularni španjolski high street div svaka dva tjedna na svoje police lansira nove modne novitete u sklopu aktualnih kolekcija i upravo bogata ponuda razlog je zbog kojeg je ovaj brend zaradio omiljeni status među svjetskim trendsetericama, a grupacija Inditex postala jedna od najuspješnijih u modnoj industriji.

Zarini komadi dizajnom mogu konkurirati kreacijama vodećih modnih kuća, a njihova je cijena daleko pristupačnija. Taj se koncept svidio ženama diljem svijeta koje se očigledno ne mogu zasititi Zarine odjeće. Stoga nimalo ne čudi to što Zarine komade viđamo na svakom koraku Instagrama.

Modne ovisnice dale su nam nekoliko ideja koje Zarine komade 'upecati' i kako ih kombinirati u narednim danima.

Jessica Skye

Pletivo s detaljem prugica trenutno uživa svojih pet minuta slave, a izgledat će super cool u kombinaciji s crnim kožnim hlačama, kao što možemo vidjeti na primjeru Jessicinog stajlinga.

Iskopiraj stajling

Lolli Lewis

Iako traper nikad nije i nikad i neće izaći iz mode, modni stručnjaci predviđaju mu apsolutnu dominaciju u proljeće 2021. Traper ćemo u narednim mjesecima nositi od glave do pete.

Iskopiraj stajling

Claire Wakeman

Claire je pronašla način kako i kod kuće izgledati chic i seksi zahvaljujući ovoj ležernoj kombinaciji sa Zarinim potpisom.

Iskopiraj stajling

Aida Sane

Ako volite neutralnu estetiku skupocjenog izgleda, onda će vam se svidjeti Aidin stajling.

Iskopiraj stajling

Hannah Lewis

Zahvaljujući dobrom kaputu i najjednostavnija odjevna kombinacija izgledat će genijalno. Uvjerili smo se u to sto puta dosad, a isto nam je potvrdila i Hannah.

Iskopiraj stajling

Laura Hunter

Kada smo ugledali Laurinu haljinu, automatski smo pomislili da je riječ o dizajnerskoj haljini, no onda smo shvatili da haljina nosi Zarin potpis.

Iskopiraj stajling

Marianne Smyth

Obična bijela majica bez rukava, bijele traperice i sandale na petu savršen su outfit za večernji izlazak u grad.

Iskopiraj stajling