ZA NJU JE MODA IGRA

Meghan Markle ovim je stajlingom prekršila jedno od najuvrježenijih modnih pravila

25.09.2018 u 10:19

Bionic
Reading

Meghan Markle usavršila je kombiniranje plavo-crnih stajlinga. Iako je ova kombinacija dugo vremena u modnom svijetu smatrana znakom neukusa, Meghan je živući dokaz da ove dvije boje itekako mogu izgledati odlično u kombinaciji

Meghan Markle i princ Harry bili su počasni gosti Coach Core Awardsa na Sveučilištu u Loughboroughu, dodjele nagrada istoimene organizacije koja pomaže mladima da izgrade karijere u sportu, a koju je princ Harry pokrenuo s princem Williamom i Kate Middleton 2012. godine.

Vojvode od Sussexa stigli su u sportsku dvoranu odlično raspoloženi, s osmijehom od uha do uha, a raspoloženje je dodatno naraslo kada su u ruke uzeli lopte i pridružili se studentima na terenu.

Lijepa vojvotkinja izgledala je osvježavajuće i trendi u elegantnom asimetričnom topu s volanima i pripadajućim remenom s potpisom Oscara de la Rente te crnim hlačama trapez kroja s potpisom modne kuće Altuzarra.

  • +29
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling Meghan je upotpunila crnim štiklama s potpisom brenda Aquazzura, zlatnim prstenom brenda Catbird i decentnom ogrlicom od 9-karatnog zlata s privjeskom u obliku školjke od oniksa s dodatkom dijamanta, koju je izradio dizajner Pascale Monvoisin, a za razliku od uobičajenih valova, lijepa vojvotkinja je ovog puta odlučila izravnati kosu.

Meghan uči brojna kraljevska pravila koja se od nje zahtijevaju, a nepoznati izvor za People je otkrio kako još uvijek katkad teško shvaća potrebu za time.

'Iako se brzo adaptirala na novi život i pravila, Meghan još uvijek ne može shvatiti određena pravila, kao primjerice to što kraljica preferira da žene u kraljevskoj obitelji nose suknje i haljine umjesto odijela, pa često pita Harryja zašto se sve mora raditi na određeni način', rekao je izvor za People, dodajući kako pravila još uvijek znaju djelovati frustrirajuće na vojvotkinju, 'no to je sada njezin život i morat će se naučiti nositi s time'.

Iako još uvijek s vremena na vrijeme prekrši kraljevski protokol, noseći haljine i topiće otvorenih ramena, Meghan je ipak prihvatila savjete šogorice Kate Middleton te ju se sve češće može vidjeti u hulahupkama i s manjim clutch torbama.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia