EMILIA CLARKE

U Chanelu od glave do pete: Zvijezda 'Igre prijestolja' plijenila seksepilom

05.09.2023 u 09:05

Bionic
Reading

Novo, 49. izdanje Festivala američkog filma u francuskom Deauvilleu, koji već petu godinu zaredom sponzorira modna kuća Chanel, svečano je otvoreno ovog vikenda

Kao što je slučaj s jubilarnim izdanjem venecijanske Mostre, poznati filmski festival u Francuskoj ove je godine također zakinut za brojne zvijezde na crvenom tepihu, uslijed štrajka koji trenutno pogađa kinematografe u Hollywoodu.

Usprkos navedenom, pojedine zvijezde ipak su doputovale u francusku Deauville, uključujući zvijezdu 'Igre prijestolja' Emiliu Clarke.

Britanska glumica postala je glavnom zvijezdom na crvenom tepihu u sklopu premijere filma 'The Pod Generation', ZF romantične komedije u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

  • +4
Emilia Clarke Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kao brojne zvjezdane uzvanice festivala i 36- godišnja zvijezde 'Igre prijestolja' za crveni tepih odabrala je kreaciju francuskog Chanela koji je, petu godinu zaredom, glavni pokrovitelj Festivala američkog filma u Deauvilleu.

Njezin odabir činila je svjetlucava crna haljina s halter ovratnikom, dubokog V-izreza dekoltea i još dubljim prorezom na leđima.

Njezin asimetrični kroj otkrio je crni par Mary Jane cipela sa suptilnom potpeticom koji je zvijezdi 'Igre prijestolja' omogućio nesmetano poziranje na crvenom tepihu u Francuskoj.

Osim svjetlucavom tkaninom i zavodljivim prorezima, Chanelova kreacija za koju se opredijelila Clarke isticala se i detaljem zlatnih gumba na minijaturnim džepovima smještenim na bokovima.

Decentni par visećih naušnica činio je njezin odabir dodataka kojim je zaokružila ovo glamurozno izdanje, uz jednostavnu, ravnu frizuru s razdjeljkom po sredini i make-upom s crvenim ružem u prvom planu.