ELEGANTan DIZAJN

Ovo je jedna od omiljenih haljina Kate Middleton, a Zara sad ima isti model za 50 eura

20.09.2023 u 11:24

Bionic
Reading

Osim po navici modnog recikliranja već viđenih izdanja, britanska miljenica Kate Middleton poznata je i po velikoj ljubavi prema pojedinim modnim komadima, kao što je slučaj s elegantnom haljinom brenda Self-Portrait

Po uzoru na kombinaciju strukiranog sakoa i plisirane suknje dužine midi, haljina s potpisom britanskog brenda Self-Portrait toliko se svidila princezi od Walesa da ju posjeduje u crnoj i krem verziji.

Sa crnom inačicom ove elegantne haljine, Kate je posljednji put viđena na prošlogodišnjem obilježavanju Dana sjećanja u londonskom Royal Albert Hallu, a sada je dobila Zarinu verziju.

Omiljeni španjolski high street brend u svoju aktualnu ponudu uvrstio je haljinu koja po brojnim elementima imitira model s brenda Self-Portrait kakvog, uz Kate, obožavaju i brojne druge dame s kraljevskog dvora.

Njezin dizajn bio je itekako tražen tijekom ceremonijalnih i službenih događanja ususret sprovodu kraljice Elizabete II u rujnu prošle godine, a Zarina verzija od originala se prvenstveno razlikuje nedostatkom dugih rukava.

Po cijeni od 50 eura, omiljena haljina Kate Middleton u Zarinoj verziji sa lakoćom se prilagođava i obući robusnog izgleda, poput loaferica u duhu 90-ih, što je omiljeni high street brend iz Španjolske dokazao promotivnim fotografijama ovog modnog artikla.