NE KOMPLICIRA

U čemu nećemo nikad vidjeti Vanju Mamić?

06.04.2013 u 12:57

Bionic
Reading

Vanja Mamić nikada na griješi svojom sportskom elegancijom

'Nikad me nećete vidjeti u minjacima, roza haljinicama ili nečemu vulgarnom. Nije mi ugodno u takvoj odjeći. Ja se najbolje osjećam u trapericama, majici i štiklama, to je ta neka sportska elegancija koju volim. Zbilja nisam tip od haljina. Mada, ako je baš neka posebna prigoda, odjenut ću haljinu, ali nikad kratku. Obožavam duge haljine klasičnoga kroja', rekla je Vanja Mamić koja je na trećoj večeri Cro-A-Portera privlačila poglede u jednostavnoj, ali cool kombinaciji: bijela majica s printom, traperice i mladenačka, lepršava frizura.

Što se tiče priprema za ljeto, sportom se bavi cijeli život, pa kaže da straha nema.

'Najnemarnije sam stvorenje po pitanju bilo kakvih priprema, ali uzdam se u genetiku, a i sportom se bavim cijeli svoj život', rekla je Vanja.

Kad su u pitanju beauty rituali, Vanja ne komplicira.
 
'Ne biste vjerovali, ali za uređivanje mi ne treba više od 15 minuta, užasno sam brza... Što se šminke tiče, začas ja to sve 'natrackam'. Čim uđem u garderobu, već znam što ću odijenuti. Uvijek brzo odlučim, kod mene je sve manje-više crno-bijelo. Ne osmišljavam nikakve kombinacije, sve je više prema trenutačnom raspoloženju. Moj beauty recept je vrlo jednostavan: sport, zadovoljstvo samim sobom i životom koji vodite', kaže dodavši da je za njezin ten zaslužna kozmetika Roberta Tafre.

Kao osobu sa stilom izdvojila je Tatjanu Dragović Ivanišević
 
'Više sam upućena u sport, osobito konjički, nije da previše pratim modne trendova. Ali evo, moja Tatjana zbilja ima ukusa, njezine ću odjevne kombinacije uvijek pogledati, prokomenitiramo skupa uvijek nešto... Izdvojila bih i Victoriju Beckham, njezin stil mi se također sviđa jer je klasičan.'