ALEKSANDRA GRDIĆ

U casinu se osjećam moćno!

18.12.2010 u 17:16

Bionic
Reading

Iako nije pobijedila, apsolutna zvijezda večeri bila je bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić koja je svojom energijom i entuzijazmom podizala ostale natjecatelje

'Volim kockati i volim atmosferu koja vlada u casinima. Sviđa mi se osjećaj moći i novca koji se tu može osjetiti, odmah se i sama moćnije osjećam. Ne kockam često, ali u posebnim prilikama volim zaigrati pokoju partiju pokera ili Black Jacka', otkrila nam je bivša Miss Hrvatske Alex Grdić koja je pokušala prikupiti novac za pomoć obitelji Tomić iz Oriovca te na taj način uljepšati božićne blagdane dječacima koji su ostali bez majke i žive u teškim uvjetima s ocem koji je ostao bez primanja.

Na turniru održanom u casinu Golden Sun u hotelu Antunović uz Miss Alex natjecali su se Davor Meštrović, Luka Vidović, Elizabeta Gojan, Mario Mlinarić i Mia Begović, a pobjednik koji je za obitelj Tomić osvojio 10000 kuna bio je Renman.

'Nije mi žao što nisam pobijedila jer smatram da je bitno sudjelovati. Drago mi je da smo se udružili i da smo zajedničkim snagama nekome uspjeli pomoći i uljepšati božićne blagdane', rekla je fatalna Alex.