BUDUĆA MAMA

Trudna Pippa Middleton skriva trbuščić

02.05.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Pippa Middleton, koja u listopadu sa suprugom, financijašem Jamesom Matthewsom iščekuje prinovu, nije promaknula fotografima dok je u elegantnom ružičastom kaputu obilazila londonske trgovine s namještajem

Pippa (34) i James (42) ne kriju sreću što će postati roditelji, a kako su objavili britanski mediji, uskoro planiraju svoj luksuzni dom, vrijedan 17 milijuna funti, potpuno preurediti za dolazak bebe.

Mlađa sestra Kate Middleton, poznata po discipliniranom vježbanju i zdravom načinu prehrane, ni u trudnoći ne miruje, a svi se slažu kako joj nova, kraća frizura odlično pristaje.

  • +6
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U njezin mladenački stil sjajno se uklopio i kaput dizajnerice Claudie Pierlot u trendi nijansi ružičaste koja komplimentira njezinoj boji kose i tenu.

U istom tom kaputu Pippa je posjetila i svog najmlađeg nećaka, princa Louisa, koji se rodio prošli tjedan.

Odličan dnevni look upotpunila je klasičnim hlačama, džemperom u nježnoj bež nijansi i udobnim natikačama od plavog baršuna, a torbica Pop & Suki i trendi naočale okruglih okvira savršeno su se uklopili u ovo casual izdanje kao stvoreno za šetnju.

  • +8
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Starija sestra Kate, majka troje djece, sigurno će zbog svog iskustva biti najveća potpora i pomoć trudnoj Pippi.

'Kate ima puno znanja o majčinstvu i roditeljstvu. Ona je kao hodajuća enciklopedija o djeci', rekao je za časopis UsWeekly jedan od izvora bliskih slavnim sestrama Middleton.

  • +11
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I sama Pippa jednom je prilikom otkrila koliko su ona i Kate bliske i kako unatoč obvezama provode mnogo vremena skupa.

Inače, Pippa i James vjenčali su se prošle godine u crkvi sv. Marka u romantičnom mjestu Englefield, nedaleko od doma obitelji Middleton, a godinu ranije su se zaručili.