GORAN KOS:

'Tri sam godine bio u depresiji'

13.03.2014 u 10:22

Bionic
Reading

Goran Kos odlučio je okrenuti novu stranicu u životu. Snimio je nove pjesme, od kojih je prvi singl 'Izgubljeni pas' premijerno predstavio u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju

'Probudio sam se jedno jutro i rekao dosta. Otišao sam do diskografske kuće i rekao hoćemo li raditi ili ćete me pustiti. I na svu sreću pustili su me', prepričava Goran Kos, posljednji pobjednik pomalo zaboravljenog showa Hrvatska traži zvijezdu.


Kako kaže, pod motom 'uspjeti s glazbom ili propasti s glazbom', Kos je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Snimio je nove pjesme, od kojih je prvi singl 'Izgubljeni pas' premijerno predstavio u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

'Ovo su stari ciljevi s novim stavom, definitivno više nisam kao prije', prepričao je Goran koji je u zadnjih tri godine svašta proživio. 'Malo sam zaključao, postao sam zatvoren i depresivan, jer sam cijelo vrijeme bio u zastoju', prisjetio se Goran, koji nove pjesme radi s autorom Alanom Dovićem.

Na nekadašnji show ne gleda s prijezirom. 'Osjetio sam to iskustvo pozornice, vidio kako stvari funkcioniraju i puno je ljudi čulo za mene. Ne znam bih li sve ponovio. Teško je s obzirom na stanje u državi, ali mislim da bi danas pokušao nekim svojim putem', kaže Kos, kojem osim snimanja novih pjesama predstoji i veliki festival u Berlinu. Naime, početkom kolovoza Goran će nastupati na natjecanju pobjednika glazbenih talent showova iz čitavog svijeta na kojem će braniti hrvatske boje, a osim s autorskom pjesmom na engleskom jeziku, okušat će se i u duetu s indonezijskim predstavnikom.