JELENA VELJAČA

Treniram majčinstvo na psu

18.09.2009 u 22:34

Bionic
Reading

Spisateljica Jelena Veljača koja je u sklopu Weekend Media Festivala u Rovinju najavila suradnju s Tončijem Huljićem na TV programu za žene pod nazivom 'Ona', iznijela je svoja stajališta o temama za nježniji spol te otkrila kako planira majčinstvo koje trenutačno trenira na psu Plavki

Premda joj detalji suradnje još uvijek nisu poznati, Jelena kaže kako je najvjerojatnije više nećemo imati prilike gledati ispred malih ekrana, već će u projektu sudjelovati kao kreativni dio tima.

'Ja sam dio tima koji radi na programskoj shemi, dakle jedna od ljudi iza te cijele priče. Hoću li biti ispred kamere, još uvijek ne znam, no meni se čini da neću na male ekrane. Obrađivala bih najzanimljivije teme u Hrvatskoj, a goruće pitanje je umjetna oplodnja. Mislim da je to jedan sramotan zakon za našu zemlju i za ovu vladu. Inzistirala bih na toj temi koju bih i proširila na majčinstvo koje je uvijek jedna interesantna tema', otkrila je Veljača te se dotaknula i sebe u ulozi majke.

'Meni je teško organizirati svoj život s karijerom i psom, morala sam preklinjati baku i obećati joj 16 posjeta da bi mi čuvala psa za vikend kako bih mogla doći ovdje. Kada sam konačno sjela u auto i krenula prema Rovinju, zapitala sam se kako je majkama s djecom koje su emotivno vezane za svoju djecu', izjavila je te dodala kako joj je ženska televizija prvo dijete u planu, a o svojoj djeci će tek razmisliti.

Autorica knjige 'Mama vam je cijelo vrijeme lagala' koja se i sama okušala u glumi kaže kako redovito gleda sapunicu 'Najbolje godine' u kojoj njezin dečko Janko Popović Volarić ima jednu od glavnih uloga. Iako misli kako je objektivna kada kaže da se Janko dobro snašao u novoj ulozi, bivša scenaristica tvrdi kako je prije svega potpora Volariću ma što on radio.