PRIJATELJSKA POSUDBA?

Trener Renato Vanjin Mercedes koristio za šoping

24.02.2010 u 11:46

Bionic
Reading

Fotografije snimljene prije dvije godine potvrdile su da je Renato Levanić, učitelj jahanja Vanje Mamić, koristio njezin automobil, što postavlja znak pitanja pred priču o strogo poslovnom odnosu

Nakon što je kroz medijski skener provučen Zoran Mamić, na red je došla i ljepša polovica braka na izdisaju. O Vanjinoj navodnoj izvanbračnoj avanturi s trenerom jahanja Renatom Levanićem odmah se počelo kalkulirati, što su i Vanja i Renato odlučno negirali, ustvrdivši da su se zadržali na profesionalnoj razini odnosa.

Levanić je odbio priče da ponekad vozi Vanjin džip, što bi bilo dokaz da veza i nije u potpunosti profesionalna, ustvrdivši te i slične kalkulacije pripadaju tek zlim jezicima koje je pokrenuo veliki Vanjin napredak u jahanju posljednjih godinu dana.

Vanja je možda i napravila u posljednjih godinu dana ludo dobre pomake u jahačkoj tehnici, ali Renato se još 2008. godine služio njezinim automobilom, tvrdi Story, potkrepljujući tvrdnje fotografijama.

Na fotkama nastalim 11. rujna 2008. godine Levanić je snimljen kako na parkingu ispred ulaza u svoju zgradu izlazi iz Mercedesa ML 320 koji je u vlasništvu Vanje Mamić s vrećicama iz dućana. Je li to potvrda kalkulacija ili tek prijateljsko posuđivanje automobila, ne znamo, ali očito je da se prašina oko sapunice Mamić prepuna obrata i prevrata još neko vrijeme neće slegnuti.