S DOMAĆIM POTPISOM

Trendi komadi u kojima ćete uvijek biti dotjerani

23.05.2016 u 14:43

  • +5

Lei Lou

Izvor: Promo fotografije / Autor: Romano Decker i Dejan Kutić

Bionic
Reading

Nedavnom prvom samostalnom modnom revijom u muzejskom prostoru Preporodne palače Narodnog doma dizajnerica Aleksandra Dojčinović okrenula je novi list u karijeri i otkrila da će Lei Lou već ove godine odvesti u neke sasvim nove vode

U tom smjeru ide i lookbook za nadolazeće jesen i zimu, a Aleksandra Dojčinović svakako želi ići u korak s ubrzanim načinom života uspješne dame 21. stoljeća.

Nives Vinčić, hrvatski model s uspješnom inozemnom karijerom, pred objektivom poznatog dua Romana Deckera i Dejana Kutića utjelovila je savršen prototip djevojke koja, i kad joj se žuri, izgleda besprijekorno.

Priču o besprijekornoj eleganciji Aleksandra je za iduću jesen i zimu nadopunila brojnim novitetima koji se ponajprije manifestiraju kroz pomalo netipične boje i krojeve, ali i kroz pleteninu koju predstavlja premijerno, baš kao i novi model torbice - kovčežić Ania. Aleksandrine su haljine dobile i čarobne saveznice u vidu prvih cipela s potpisom Lei Lou, neodoljivih špic gležnjača koje će se, baš kao i ostatak kolekcije, u prodaji naći koncem ljeta.