NIJE DOBRA IDEJA

Treba li obnavljati staru ljubavnu vezu?

15.11.2010 u 12:08

Bionic
Reading

Gotovo svi ljudi imaju iza sebe vezu koju nisu baš dokraja preboljeli i katkada im se javi ideja da je ponovno obnove. Međutim, kažu stručnjaci, to nije dobro

U svojoj ljubavnoj prošlosti zasigurno imate osobu s kojom katkada poželite obnoviti vezu jer stvari između vas nisu baš dokraja raščišćene. To, kažu stručnjaci, nije dobra ideja i zapravo pokazuje da niste zadovoljni vlastitim životom te se zato i želite vratiti u poznato naručje po utjehu i sigurnost.

'Vrlo često potreba za ponovnim uspostavljanjem kontakta događa se kad osoba koja se odluči na taj korak nije sigurna u sebe i nije zadovoljna vlastitim životom pa sreću traži na poznatom mjestu', ističe savjetnica za veze Christine Northam.

Ponekad su osobe sklone obnoviti staru vezu samo zbog vlastite sebičnosti. Primjerice, ako se ženin bivši dečko ženi, ona može poželjeti obnoviti vezu s njim iako ga zapravo ne želi, ali jednako tako ne želi da pripadne nekoj drugoj ženi.

Sve u svemu, kažu stručnjaci, nije dobro obnavljati stare veze jer nas u tim idejama najčešće vode pogrešni motivi, koji će samo dovesti do još jednog ljubavnog kraha. To, dakako, nitko ne želi.