svima pristaje

Tražite savršenu ljetnu haljinu? Ovo je model s kojim je nemoguće pogriješiti, a žele je baš svi jer je laskava, ali i udobna

26.05.2021 u 08:44

Bionic
Reading

Zahvaljujući univerzalno laskavom obliku i raznovrsnim stilovima, prošivena, višeslojna haljina s volanima i naglašenog volumena glavni je ljetni modni komad. Ovaj model haljine osvojio je zaljubljenice u modu diljem svijeta, a kako je upravo ovo savršena ljetna haljina pokazuje i podatak kako je popularna web trgovina Asos prodala čak 18 tisuća primjeraka ovog modela haljine

Dolazak toplijih dana brojne zaljubljenice u modu naveo je i na vječnu potragu za savršenom ljetnom haljinom. Haljina je nesumnjivo odjevni predmet broj jedan kada poraste živa na toplomjeru. Mini, midi, maksi, s volanima ili A kroj, uska ili maksi – izbor je doista šarolik, a time odluka još teža.

Zaljubljenice u modu često tragaju i priželjkuju ljetnu haljinu savršenu u svakom pogledu – laskava za siluetu, ugodna za nošenje i prilagodljiva svakoj prilici, od odlaska na plažu pa do ležernog izlaska u grad. No, vjerovali ili ne, takav model haljine doista postoji i naziva se 'tiered dress'. Samo Asos je prošle godine prodao 18 tisuća primjeraka ove haljine, a radi se o modelu koji je prošiven te izgleda kao da je sašiven od nekoliko slojeva.

Velikoj popularnosti ovom modelu pridonosi i činjenica da sjajno spaja volane i estetiku vrlo omiljene nabrane 'smock' haljine čije modele je proslavila Cecilie Bahnsen. S univerzalno laskavim oblikom slojeviti element volana daje vrlo ženstven i pomalo romantičan izgled. Osim toga, ovaj model odlično izgleda kako s blok bojama tako i s različitim printom, od pepita uzorka pa do cvjetnog i životinjskog printa.

  • +7
Volumiozne haljine s volanima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Što se tiče duljine, 'tiered' haljina najbolje funkcionira u midi i maksi duljini, a što je model dulji, to se može dodavat i više slojeva volana. Ovaj model također krase lagano puf rukavi, a lako se nose kako uz tenisice, tako i uz sandale na visoku petu te nezaobilazne ljetne sandale s remenčićima. Ako niste ljubitelji rukava, za oko će vam sigurno zapeti modeli tankih naramenica ili pak oni s spuštenim ramenima.