ISPLATI IH SE IMATI

Neke od njih sigurno imate: Ovi modeli cipela pristaju gotovo svakoj haljini koju posjedujete

25.05.2021 u 06:58

Bionic
Reading

Sezona nošenja lepršavih ljetnih haljina je iza ugla, a velike su šanse da u svojoj kolekciji obuće već posjedujete ove modele koji, prema riječima modnih stručnjaka, pristaju mnoštvu modela haljina

Cipele s blok petom

Franuska modna ikona Jeanne Damas dobro zna da se uvijek isplati investirati u bezvremenske modele obuće kao što su cipele sa stabilnom blok petom. Ovaj klasik u svijetu obuće najradije nosi uz ženstvene haljine na preklop, a osim uz njih, pristajat će brojnim drugim trendovskim siluetama haljina.

  • +14
Sandale s blok petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tenisice

Vremena u kojima su se kombinacije haljina i tenisica predstavljale kao jedna od najvećih modnih grešaka daleko su iza nas. Klasični bijeli modeli, kao i trendovske inačice glomaznog izgleda sada se nose uz pregršt inačica haljina, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi poznatih modnih ovisnica s Instagrama, poput Kanađanke Grese Ghanem.

  • +15
Platnene tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Čizme smeđih tonova karamele

Iako se većina modela crnih čizama i dalje smatra najisplativijom modnom investicijom jer se lako kombiniraju uz brojne odjevne kombinacije, njihove smeđe inačice ili verzije u luksuznoj boji konjaka itekako se isplati imati u ormaru, a zahvaljujući njima napravit ćete idealan odmak od tipičnih crnih verzija. Modeli čizama u bogatim tonovima smeđe činit će sjajnog stilskog partnera haljinama u bijeloj boji ili pastelnim nijansama.

Espadrile

Ovaj bezvremenski model obuće koji je postao sinonim za ljetni stil odijevanja svakom modelu haljine s lakoćom daruje neopterećen i šik izgled koji se brojne dame trude postići, o čemu dovoljno govori primjer poznate modne blogerice Marisse Cox.

  • +23
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Elegantne natikače

Kada je riječ o tome koja će obuća najbolje pristajati pojedinom modelu haljine, danas se malo razmišlja o verzijama s visokom potpeticom. Umjesto njih, poznate fashionistice najradije se odlučuju za elegantne verzije ravnih natikača koje vješto kombiniraju s najpoželjnijim modelima haljina.

  • +19
Sandale s pletenim detaljem Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Čizme s glomaznim potplatom

Nakon što su u potpunosti dominirale modnom scenom u zimskim mjesecima čizme s glomaznim potplatom još uvijek ne biste trebali pospremiti u ormar. Svjedoče tomu stajlinzi modnih ovisnica s Instagrama koje u aktualnoj sezoni dokazuju njihovu moć uklapanja u različite modele trendovskih haljina.

Sandale s remenčićima

Dominaciji sandala s remenčićima na modnoj sceni još uvijek nije odzvonilo, a zahvaljujući svom zavodljivom stajlingu u stanju su svaki stajling s haljinom u glavnoj ulozi podići na novu razinu. Modne ovisnice danas ih najradije nose uz ženstvene modele od lana.