KRUNA SVAKOG STAJLINGA

Tražite novi parfem? Ovim jesenskim notama teško je odoljeti

18.09.2020 u 18:11

Bionic
Reading

Zaljubljenice u modu složit će se kako je parfem bitan modni začin svakog outfita, a mnogi su skloni istom mirisu biti vjerni godinama

Ipak, neke trendseterice rado biraju mirise i prema godišnjem dobu, pa u proljeće i ljeto nose laganije parfeme, a ljeti intenzivnije što dakako nije pravilo.

Dapače, mnogi vole svoj omiljeni parfem nositi tijekom cijele godine kako bi ih svojom mirisnom čarolijom podsjetili na prekrasne trenutke.

Jedno je nepobitno: mirisi doista mogu podignuti raspoloženje u trenu, osobito vedrije parfemske note poput citrusnih ili voćnih, te nas u mislima povesti na neko ljepše mjesto.

Kako je jesen doba kad se pozdravljamo s ljetom, uz neodoljive jesenske stajlinge i novu frizuru, potreban je i novi modni detalj poput mirisa.

Parfemski su noviteti doista nikad bogatiji i teško je odabrati favorite u raskošnoj ponudi. Što se nudi? Neodoljive note ruže, mirisi koji su istovremeno elegantni i senzualni, bogate note koje signaliziraju ženstvenost i gracioznost.

U ovim ružnim vremenima nikad nam nije bila potrebnija mirisna čarolija koja će nas barem na trenutak odvesti na neko ljepše i bezbrižnije mjesto.

Odjenite cool kombinaciju i potražite svoj idealni jesenski parfem - izbor nikad nije bio bogatiji.

I savjet: Odabir parfema ne smije biti impulzivan, dajte mu vremena. Miris nikad nemojte razmazivati između zapešća, samo ga nanesite i pričekajte desetak sekundi prije nego što ga prvi put pomirišete. Tek nakon pola sata znat ćete kako zapravo miriše, jer mu toliko treba da se razviju esencije u sve tri note. Tijekom dana ćete znati kako se miris razvija na vašoj koži i otkrit ćete kako se slaže s vašom kožom.

Jesenski noviteti:

Coco Mademoiselle, L'eau Privée

L'Interdit Intense, Givenchy

Calvin Klein Eternity Fresh

Aqua Di Parma Limited Edition

J'Adore Infinissime, Dior

Flower, Kenzo

My Way, Giorgio Armani

Good Girl Supreme, Carolina Herrera

Sophie by Maube

Idole L'Intense Lancome

Ambree, Narciso Rodriguez