CAMILA MORRONE

Prelijepu djevojku Lea DiCaprija osvojile popularne robusne čizme koje će vladati modnom scenom ove sezone

17.09.2020 u 12:04

Bionic
Reading

Atraktivna glumica Camila Morrone osim što obara s nogu svojim talentom i ljepotom, ima i nepogrješiv osjećaj za stil

Zgodna Argentinka koja je osvojila srce nepopravljivog holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, poznatog po svojim vezama s mnogim poznatim ljepoticama poput Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Toni Garrn ili Blake Lively, štogod da odjene plijeni poglede.

  • +3
Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prelijepa 23-godišnjakinja nije mogla promaknuti fotografima dok je užurbano ispijala jutarnju kavu na ulicama Los Angelesa.

Vitka ljepotica odlučila se za modni minimalizam u kojem je do izražaja došla njezina zavidna figura.

Camila je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste u sivoj slip haljini s potpisom Magde Butrym i ležernim sakoom, a ovaj cool look u stilu 90-ih zaokružila je efektnim čizmama inspiriranima legendarnim robusnim čizmama s potpisom engleskog brenda Dr. Martens koje su već osvojile slavne fashionistice poput Gigi Hadid, Selene Gomez ili Kendall Jenner.

  • +7
Kultne 'marte' u novom ruhu Izvor: Promo fotografije / Autor: ShoeBeDo

Popularne 'marte' čiji modni put traje već 60 godina svojedobno su bile rezervirane za predstavnike subkultura no unazad nekoliko sezona doživljavaju svoj veliki modni povratak. Prepoznatljivog i bezvremenskog dizajna dopuštaju brojne stilske igre, a savršeno se sljubljuju i s jesenskim haljinama, trapericama, balonerima, odijelima...

Sunčane naočale klasičnog oblika, ogrlica s potpisom Louisa Vuittona, jednostavna frizura i nude ruž na usnama lijepo su se uklopili u ovaj ženstveni grunge look zanosne Južnoamerikanke.