SAVRŠENA LJEPOTA

Traži se tijelo Gisele Bundchen i usne Scarlett Johansson

11.01.2011 u 07:35

Bionic
Reading

Glumci nisu predmet želja samo zbog svoje uspješne karijere, već i zbog svog izgleda. Ljudi se rado poistovjećuju s njima, sanjaju o njihovim životima, a željeli bi imati i tijelo i lice poput njihovog

Najnovije istraživanje kojemu je cilj bio istražiti koje su zvijezde najpoželjnije kao uzor savršenog izgleda pokazalo je da žene najviše priželjkuju tijelo supermodela Gisele Bundchen, dok je u istoj kategoriji najpoželjnijeg ženskog tijela drugo mjesto zauzela Jennifer Aniston.

Istraživanje koje su proveli američki plastični kirurzi Richard Fleming i Toby Mayer pokazalo je i da je mišićavi trbuh Marka Wahlberga, Chahhinga Tatuma i Tysona Beckforda najpoželjniji uzor muške ljepote.

Najpoželjnija kosa je ona Tylor Swift, a slijede Jennifer Aniston i Kim Kardashian. Kada su u pitanju nosovi, najviše se pati za nosom Natalie Portman i Nicole Kidman. Usne Angeline Jolie više nisu najpoželjnije, sada se više pati za usnama njene mlađe kolegice Scarlett Johansson. Anne Hathaway ima najpoželjnije oči.

'Najveći trend sezone je prirodan izgled. Pacijenti najviše traže upravo 'prirodan izgled' Ako pažljivo pogledate, sva imena na listi su prirodno lijepe osobe', istaknuo je jedan od voditelja istraživanja, plastični kirurg Toby Mayer.

Oči:
1. Anne Hathaway
2. Mila Kunis
3. Megan Fox

Usne:
1. Scarlett Johansson
2. Angelina Jolie
3. Christina Aguilera

Nos:
1. Natalie Portman
2. Emma Stone
3. Nicole Kidman

Tijelo:
1. Gisele Bundchen
2. Jennifer Aniston
3. Penelope Cruz

Koža:

1. Amy Adams
2. Kate Perry
3. Gwyneth Paltrow