ZA PLAĆU OD 250.000 KN

Traži se odgovoran vozač egzotičnih superautomobila

11.04.2011 u 14:51

Bionic
Reading

Vjerojatno ste dosad čuli za poslove iz snova u kojim vam se dnevne zadaće sastoje od testiranja plaža, restoranskih delicija i prestižnih hotelskih usluga, no takva ponuda teško da će uzbuditi prosječnog automobilskog entuzijasta

Što onda kažete na svakodnevno upravljanje automobilima kao što su Aston Martin, Porsche i Ferrari, s povremenim izletima u Pagani i Bugatti? Upravo takav posao nudi britanski lanac servisa Repairacar, naravno ukoliko vam nije problem za povratak koristiti javni prijevoz jednom kad vozilo uručite vlasniku.

To nije i jedini uvjet u Repairacarovom opisu traženog namještenika. 'Ovo je specijaliziran posao koji zahtijeva jedinstveni talent. Upravljanje automobilom kao što je Bugatti Veyron u mnogočemu se razlikuje od upravljanja Ford Focusom', kažu u Repairacaru i zaključuju da 'većina ovih automobila vrijedi stotine tisuća funti pa ne treba dodatno naglašavati da tražimo par sigurnih ruku'.

Pod pojmom sigurnih ruku Britanci misle na minimalno desetogodišnje iskustvo upravljanja supersportskim automobilima. Rok za predaju životopisa završava koncem travnja, a godišnja plaća za posao iz snova iznosi 30.000 funti, odnosno nešto više od 250.000 kuna.