BEZVREMENSKI MODELI

Tražena roba: Pet brendova sandala koje vrijedi imati na vidiku ove sezone

09.07.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Postoji neka neraskidiva veza između žena i cipela. Mnoge su žene jedva dočekale ljetne mjesece da iz čizmi uskoče u sandale i spremne su investirati u neke nove modele kojima će upotpuniti svoju kolekciju. Naš savjet njima je da ove sezone bace oko na ponudu ovih pet brendova čije sandale obožavaju trendseterice diljem svijeta

Ponuda sandala bogatija je nego ikad. Obzirom da u vrijeme koronakrize kupujemo manje nego inače, na policama high street trgovina uistinu je moguće pronaći hrpu prekrasnih modela sandala idealnih za sve prigode, od plaže do vjenčanja. Sudeći po trenutno najpopularnijim modelima sandala, udobnost je i dalje visoko na listi prioriteta modnih kupaca, a nova modna sezona iznjedrila je nekoliko favorita.

Umjesto da troše novce na trendi modele koji će već iduće sezone otići u zaborav, žene su nerijetko spremne izdvojiti više novca na kvalitetne sandale koje će im potrajati dugi niz godina. Na sreću, postoje brojni dizajnerski brendovi nižeg cjenovnog ranga koji nam pružaju sve ono o čemu sanjamo - udobnost, kvalitetu i bezvremensku estetiku.

U moru takvih brendova izdvojili smo pet koji ove sezone uživaju posebnu pažnju trendseterica. Vjerujte nam na riječ kad vam kažemo da sandale s potpisom ovih brendova vrijedi uvrstiti u svoju kolekciju.

ATP Atelier

Arizona Love

Ancient Greek Sandals

Birkenstock

St. Agni