modni hit

Traperice širokih nogavica: Ultra laskave traperice u ovoj boji viđat ćemo posvuda 2023. godine

05.01.2023 u 18:50

Bionic
Reading

Traperice širokih nogavica model su u kojem se dobro osjećate, ali i dobro izgledate. Jako to dobro znaju i 'it' djevojke poput Belle Hadid i Care Daur, a jedan od ovogodišnjih favorita bit će model u sivoj boji

U kojim trapericama ćemo provesti slijedećih 12 mjeseci? Dok su modeli niskog struka i baggy jeans bili na vrhu modne liste želja 2022. godine, ove godine traperice širokih nogavica doživjet će veliki modni povratak, ali sivoj boji.

Trendovi inspirirani 2000-ima postupno nestaju iz naših ormara, ustupajući mjesto praktičnijim i svakodnevnim komadima. Stoga u sezoni pred nama odlučujemo se za široki model s strukom koji nije ni previsok ni prenaglašen i prije svega je tako udoban.

Kako se nose traperice širokih nogavica?

Traperice širokih nogavica idealan su model koji laska baš svakoj figuri te idealna baza za modernu siluetu u kojoj se jednostavno osjećate ugodno.

Niskog i ultra širokog struka, s dvostrukom pasicom ili pak srednje visokog struka – izbor modela doista je šarolik, a ovaj trend već su prigrlile brojne 'it' djevojke. Viđeni stajlinzi odlična su inspiracija za nepogrešive stajlinge koji osvajaju udobnošću i chic izgledom.

  • +7
Sive traperice širokih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije