pristupačna cijena

Topla jakna iz Zare koju ćete poželjeti u svom ormaru jer ne dodaje kilograme

19.12.2023 u 18:05

Jakna iz Zare

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Stil devedesetih vratio se u modu, a s time i potraga za komadima koji će vratiti estetiku tihog luksuza. Tijekom toplijih mjeseci naša je potraga lakša, no u danima u kojima su temperature ispod ništice nešto je teže pronaći tople i ujedno efektne komade

Jedan od najpoznatijih španjolskih high street brendova ponovno ima komad za kojim su poludjele ljubiteljice mode. Riječ je o toploj zimskoj jakni koja donosi dašak sportske elegancije devedesetih, a prljavobijela boja sjajna je kao element kojim ćete 'razbiti' tamne kombinacije kakve često nosimo zimi.

Nadahnuta zimskim sportovima, lako se uklapa u svakodnevne kombinacije, a ispuna osigurava toplinu i tijekom niskih temperatura.

Jakna se ističe oversized krojem, sjajnim za igru proporcija, a naglašena kragna s kapuljačom daje joj dašak stila koji su njegovale dame devedesetih u svojim sportskim izdanjima. Tada su se nosili komadi poput elegantnih trenirki, bodija pripijenog kroja i tajica visokog struka, a minimalistički dizajn utjelovio je sportsku eleganciju koja se ističe živopisnom i elegantnom estetikom.

Za dodatnu dimenziju elegancije Zara je sakrila kopčanje, čime je osiguran dojam nonšalantne preklopljenosti. Također, ova elegantna boja priziva osjećaj topline i sofisticiranosti, a jednostavno se kombinira s ostatkom zimske garderobe uz kontrast hladnijoj paleti boja.

Jaknu možete pronaći u aktualnoj Zarinoj ponudi za 89,99 eura.

Emily ratajkowski

Ona je kraljica najljepših jakni i kaputa, a ovaj model savršen je za chic i udoban zimski stajling

Pogledaj galeriju