nova kolekcija

TOP 3 modela udobnih i kvalitetnih proljetnih tenisica za nju i njega

21.03.2022 u 15:58

Bionic
Reading

Ljubitelji udobnih i stiliziranih šetnji oduševit će se novom Mephisto kolekcijom. Prave zvijezde nadolazeće sezone su neodoljive Mephisto tenisice od prirodnih materijala

Nježni tonovi, cvjetni uzorci, žniranci i zatvarači, sjajni detalji, najfiniji materijali…, sve to našlo se u novoj kolekciji. Mephistove tenisice naprosto su neodoljive i kao stvorene za duge šetnje, subotnje špice, ali i kombinacije za ured koje #backtooffice čine puno ugodnijim. Modeli s ravnim i povišenim potplatom vašu će pojavu učiniti gracioznom u svako doba dana. Preostaje vam samo izabrati svoj par ili dva, tri… i vaša Mephisto proljetna priča za #hodpooblacima može početi.

TOP 3 ZA NJU

KIM PERF – udobnost i stiliziranost ruku pod ruku

Kombinacija najfinije brušene kože, kopči, metalik detalja i povišeni potplat, ove tenisice čine idealnim suputnicama. Amortizer udaraca i tehnologija mekog zraka jamče savršenu udobnost tijekom cijelog dana.

OLIMPIA – hit za gradske šetnje

Dvije kombinacije boja, povišeni potplat s modernim prugama, neodoljivi detalji… Da, Olimpia tenisice najtraženiji su Mephisto model za najudobnije gradske šetnje.

DONIA – zdravlje prije svega

Tenisice iz linije Mobilis s mekanim potplatom i laganim đonom od fine kože idealne su za dugo hodanje ili za stajanje tijekom cijelog dana. Dostupne su u bijeloj, bež i crnoj boji.

TOP 3 ZA NJEGA

HUGH casual cipele

Idealan odabir za svako doba dana i svaki stil dostupan je u plavoj i bijeloj boji. Potplat od prirodne gume, fina koža i anatomski potplat jamče cjelodnevnu udobnost.

BRADLEY – ležerne i elegantne

Udobne i čvrste tenisice izuzetno su udobne. Tehnologija mekog zraka jamči svježinu tijekom cijelog dana, a zahvaljujući više dostupnih boja, Bradley tenisice prilagođavaju se svakom stilu.

GARRY – razigranost u svakoj dobi

Moderne, odvažne i razigrane, tenisice Garry iz Mephistove proljetne kolekcije udobne su i fleksibilne. Imaju zamjenjivi uložak i besprijekorno se prilagođavaju svakoj nozi.