STAJLIŠ I KOD KUĆE

Tome se nismo nadali: Anna Wintour svojim je stajlingom šokirala modni svijet

14.04.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Anna Wintour, urednica 'modne Biblije' i modna ikona, iznenadila je svoje brojne obožavatelje fotografijom iz kućnog ureda

Najmoćnija žena svijeta mode Anna Wintour, poznata po svojim elegantnim izdanjima i prepoznatljivoj bob frizuri sa šiškama, od koje godinama ne odustaje, postavila je na Instagram fotografiju u neobičnom outfitu.

Opasnost od pandemije koronavirusa, zbog kojeg se polovica stanovnika našeg planeta nalazi u izolaciji, promijenila je našu svakodnevicu, bez obzira jesmo li slavni i bogati ili obični 'smrtnici'.

Iako je tvrdila kako nikad ne bi obukla trenirku, svjetska prijetnja zdravlju promijenila je tako i modne navike 70-godišnje urednice američkog izdanja magazina Vogue, pa je objavila fotografiju na kojoj ispred svog laptopa pozira u donjem dijelu trenirke i chic džemperu s prugicama brenda La Ligne.

Čak i kad je u kućnom izdanju, Annina frizura je savršena, a ovaj home office look zaokružila je svojim omiljenim modnim dodatkom - sunčanim naočalama.

Obožavatelje je, naravno, ovo njezino izdanje iznenadilo pa su mnogi komentirali kako je koronavirus doista promijenio naše živote iz temelja.

'Nisam mislila da ću ikad vidjeti Annu Wintour u trenirci. Svijet se stvarno mijenja. Ali dobro joj stoje', glasio je jedan komentar.

Uvijek besprijekorno dotjerana, Anna dane u izolaciji provodi u svojoj vili smještenoj na Long Islandu, a nedavno je putem društvenih mreža sve podsjetila kako se trebaju pridržavati preporučenih mjera uz poruku da suosjeća sa svima.

  • +5
Anna Wintour Izvor: EPA / Autor: SALVATORE DI NOLFI

'Nadam se i da ste iskusili kako je to izlaziti iz kuće s maskom na licu. Kako učimo od zdravstvenih službenika, ovo je jedan od najvažnijih koraka koji možemo poduzeti za usporavanje širenja ovog virusa. Molim vas da se držite svih mjera. Distancirajte se od ljudi, nosite maske za lice i ako ne morate, ne izlazite iz kuće', poručila je Anna, otkrivši kako je treći rođendan svoje unučice Caroline virtualno proslavila videopozivom.