O BIVŠEM BRAKU

'Tom i ja živjeli smo u opojnom balonu kao Angelina i Brad'

30.10.2013 u 08:33

Bionic
Reading

Nicole je svoj brak s Tomom Cruiseom usporedila s onim Angeline Jolie i Brada Pitta, iako tvrdi da je pravu ljubav pronašla u drugom braku s Keithom Urbanom

Brak Nicole Kidman i Toma Cruisea završio je 2000. godine, ali o toj vezi slavna je oskarovka još uvijek spremna govoriti. Pogotovo kada se otvori tema ogromne medijske pozornosti kojom je bivši par bio okružen dok su bili zajedno.


'Postoji takvo iskustvo kada ste stvarno fokusirani jedno na drugo i živite - samo vas dvoje - u tom opojnom balonu. Postoji samo jedna osoba koja prolazi kroz sve to, pa vas sve to zbližava i čini vaš odnos duboko romantičnim', objasnila je Kidman za Vanity Fair.

'Sigurna sam da Brad (Pitt) i Angelina (Jolie) imaju to – jer vas nitko drugi ne razumije, osim te osobe koja spava uz vas.'

Unatoč tome što je takav odnos dijelila s Cruiseom, 46 godišnja glumica priznaje da je pronašla svoju veliku ljubav u drugom suprugu, Keithu Urbanu.

'Ne želim pokazati nepoštovanje prema onome što sam imala s Tomom, ali svoju sam veliku ljubav upoznala sada. I nisam planirala da se to dogodi', otkriva Kidman.

'Željela sam ljubav, ali nisam htjela uskočiti iz jedne veze u drugu, pa sam provela puno vremena sama, što je jako dobro, budući da sam bila dijete kad sam se udala. I trebala sam odrasti.'

Kidman trenutno živi s Urbanom i njihove dvije kćeri u Nashvilleu.
'Želite li imati obitelj, morate odustati od puno toga. Možete imati karijeru, ali ne mogu živjeti u Hollywoodu, gdje se sve, apsolutno sve vrti oko toga. To nije bio moj izbor', kaže Nicole.