NEPONOVLJIV STIL

To samo ona može: Jadranka Sloković s lakoćom isfurala kabanicu uz poslovni stajling

08.04.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Jadranka Sloković u ponedjeljak je stigla na suđenje Ivi Sanaderu na Županijski sud u Zagrebu, na kojem je zakazano svjedočenje Roberta Ježića u aferi Ina-MOL. Uvijek besprijekorno dotjerana odvjetnica i ovog puta je detaljnu pažnju posvetila izboru stajlinga te ga je savršeno uskladila s kišnim danom

Odvjetnica Jadranka Sloković jutros je stigla na Županijski sud u Zagrebu dotjerana od glave do pete. 65-godišnja odvjetnica, koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, uvijek se trudi izgledati otmjeno, ženstveno i u skladu s prigodom, a s obzirom na to da je u javnosti najčešće možemo vidjeti uoči suđenja, njezin najčešći odabir su poslovna odijela i košulje.

I ovog puta Sloković je stigla na ročište u poslovnom izdanju, odjenuvši karirani sivi sako s dvostrukim kopčanjem, crne hlače na crtu i klasičnu bijelu košulju te uskladivši stajling s Burberryjevim kišobranom i skupocjenom torbom Birkin s potpisom modne kuće Hermès, čija cijena iznosi oko 80 tisuća kuna.

No najinteresantniji dio stajlinga svakako je prozirna kabanica od PVC-a, koju je odvjetnica poput modne profesionalke uskladila s ostalim odjevnim komadima. Kako je od ranog jutra kiša mnogim Hrvatima pokvarila planove, Sloković je odlučila stići na sud pripremljena od glave do pete.

Odvjetnica je prije samo nekoliko dana, kada je Vrhovni sud potvrdio presudu Ivi Sanaderu i prihvatio žalbu tužiteljstva na nepravomoćnu presudu u slučaju Planinska, viđena s istom kabanicom, koju je nosila u ruci, a toga dana imala je gotovo identičan poslovni stajling, s naglaskom na efektan sako od tvida.

Jadranka Sloković Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar