ZANIMLJIVA FOTKA

Tko vam je slađi, Lidija Bačić ili njena ljubimica?

21.10.2014 u 07:20

Bionic
Reading

Obožavatelji Lidije Bačić duhovito su komentirali njenu najnoviju zavodljivu fotografiju s Facebooka. Naime, mnogi Lidijini virtualni prijatelji složili su se da je ju zapravo zasjenio njen kućni ljubimac

Lakozabavna epidemija zvana Lidija Bačić poharala je estradu.

Veseli stihovi poput 'Dođe meni neki lik s bocom viskija, viskija, viskija, viski, viski, viskija, viskija, viskija, viski, viskija' i 'Al' ako mi ne daš, ne dam ni ja tebi, ni ja tebi, ne dam ni ja tebi' Lidiji su u kratkom vremenu priskrbili vojsku publike.


Lidija svaki svoj korak rado dijeli sa svojom publikom, a posljednja seksi fotografija izazvala je lavinu komentara njenih fanova koji su se počeli šaliti na njen račun. Dok je Lidija zauzimala seksi pozu, uz nju je nonšalantno pozirala njena mačka koja je sve osvojila.

'Maca spašava situaciju! Šteta! Prelijep glas, prelijep stas, ne treba pretjerivati s glupostima', kaže jedan od komentara.
'Opis bi trebao biti 'Ja mačka, a Lidija se trudi', dodaje drugi fan.


Lidija se pjevanjem počela baviti s deset godina, prvi javni nastup imala je na Dječjem festivalu 1997., a prvi televizijski nastup bio joj je u 'Turbo Limač Showu', u kojem je s četrnaest godina pokazala svoj glazbeni talent.