DOGAĐAJ GODINE

Tko sve dolazi na Angelininu premijeru?

17.02.2012 u 14:39

Bionic
Reading

I dok se dio poznatih raduje večerašnjoj premijeri filma i susretu s Brangelinom, dobar dio njih na svečanost neće ili ne želi ići

S velikim nestrpljenjem očekuje se večerašnja hrvatska premijera filma Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda'. Osim što će pogledati film, mnoga poznata lica hrvatske javnosti imat će prilike uživo vidjeti i najpoznatiji glumački par današnjice – Angelinu Jolie i Brada Pitta.

Kako doznajemo od organizatora, podijeljene su brojne pozivnice pa će se tako crvenim tepihom večeras prošetati hrvatski predsjednik Ivo Josipović, potpredsjednica Vlade Milanka Opačić, predsjednik Sabora Boris Šprem te brojni drugi državni dužnosnici i političari, a svoj dolazak je potvrdila i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja je rekla kako je jako zanima vidjeti film, a premijer Zoran Milanović neće prisustvovati svečanoj premijeri.

Večerašnjoj svečanoj premijeri nazočit će i poznati hrvatski poduzetnici i neki sportaši. Dakako, susret s Brangelinom uživo neće propustiti ni najpoznatiji hrvatski glumci, pjevači i kulturnjaci. Kako se već ranije pisalo, na premijeru sigurno stižu Bojana Gregorić, Nataša Janjić, Ivana Roščić, Hrvoje Hribar, Lucija Šerbedžija, Tarik Filipović i Leona Paraminski. I redateljica Irena Škorić dolazi na večerašnju premijeru Angelininog debitanskog filma 'U zemlji krvi i meda'. 'Jako me zanima Angelinin film i način na koji je na filmsko platno prenijela jedan djelić naših života. I naravno, veseli me cijela situacija oko dolaska Brada i Angeline', rekla je redateljica.

Na crvenom tepihu uoči premijere Angelinina filma nećemo vidjeti Nikolinu Pišek, ali ni Viktoriju i Dinu Rađu koji su Angelinu već susreli na sarajevskoj premijeri, a Viktorija se čak uspjela i fotografirati s Bradom Pittom.

Kako doznajemo, dio večerašnjeg spektakla neće biti ni Tonči Huljić. 'Nisam dobio pozivnicu, a i da jesam, ne bih išao. To je sajam malograđanštine, vašar taštine. Ne pojavljujem se nigdje, a kamoli na takvim cirkusima', rekao nam je Tonči. Na premijeru ne dolazi ni redatelj Dalibor Matanić: 'Na snimanju sam filma, tako da se već drugi put mimoilazim s Angie.' Iako je dobila pozivinicu, na premijeru ne dolazi ni Marija Škaričić: 'Nažalost, nisam u mogućnosti doći.' Voditeljica Danijela Trbović trebala je, kako kaže voditi naknadno otkazanu presicu povodom Angelininog dolaska, a pozivnicu za premijeru filma nije dobila. 'Ako želim pogledati film, to mogu bilo kada, a naslikavanja imam i ovako dovoljno u životu', rekla je Danijela koja ne žali što nije pozvana.

Iako je Nina Badrić dobila pozivnicu, njezin dolazak još je uvijek neizvjestan. Naime, Nina sutra ima nastup na Dori, a za večeras joj je zakazana generalna proba pa nije sigurno hoće li poznata pjevačica stići na premijeru u centar Arena.